Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bu gün üye oldum süper bir site aslında ben bu haziranda oks ye gireceğim ama konular bizim konulara benziyor......faydalanabiliyorum
bende kanal d haberde gordum sıteyı
boyle abılerımız ablalarımız varken bu ulkenın genclıgı ayakta durur dedım yaptıgınız gurur verıcı helal olsun

RUMUZ: fakir ama gururlu gencleriz!!!!!!!!!!!!
bende kanal d'de gördüm tanıtımını.iykide görmüşüm gerçekten çok güzel bir site olmuş.düşüneninde hazırlayanında eline sağlık.bizim gibi öss mağdurları için güzel bir kaynak.matematik konu anlatımlarını arttırabilirseniz daha güsel olur ama siritan
emeğinize sağlık.çok tşk ayrıca siritan
ders bölümünü bayağı beyendim ilk girişim oolmasına rağmen bayağı konu dinleme ve tekrara etmem şansım oldu saolun azcık konu ekleseniz süper olur gozkirp SaOLuNNN ELLERİNİZE SAĞLIK TEKARARDAN..
öss ye hazırlıkta gerçekten çok işimize yarayacak bi ste ben çok beğendim kısaca mükemmel dedim gozkirpgulen
BU SİTE NUMBER ONE... BAŞKA SÖZE GEREK YOK BENCE...
site iimiş bende bi kanalda gördüm tanıtımını.Biraz geç oldu ama yinede ii! fakat biraz yetersiz gibi geldi bana! çünkü tüm konuları kapsamıyo. Fen 2 ve mat2 deki konuların birçoğu yok uzgun3 oysa ben magnetik alan ve dalgaları çalışmak istiyodum...uzgun3 ama yinede çok güzel düşünülmüş.Benim çok işime yaramadı belki ama eksikler tamamlanarak seneye bu sitenin çok ziyaretçisi olur.elinize kafanıza ağzınıza sağlık!
bende bugün üye oldum gerçekten de çok hoş bir form olmuş.
gerçekten çok güzel bi site...ve daha da güzelleşeceğine inanıyorum tabiki sizlerin sayesinde ...
mrsahin
yorumlar ve destekler için teşekkürler arkadaşlar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL