böyle bir site ve forumun yapılmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...
Gerçekten çok güzel bir site olmuş.
Site için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
ve forumunda açılmasıyla daha bir keyifli hale gelmiş.
Ne kadar teşekkür etsek azdır.

bi tşk de benden gerçekten güzel bi forum sınavdışı konular da sınavdan sonra olursa daha iyi olur

forumun açılması çok iyi oldu forum da site kadar mükemmel emeğinize sağlık
5 gündür mesaj yok ankete ......emeği geçen herkeze teşekkürler bize çok faydası oldu inşallah emeğinizin karşılığının bi şekilde alırsınız
çok güzel bi forrm ben yeni üye oldum hatta ders çalıştı yarın sınawım war bakalım nasıl geçicek

bende çok beğendim bu siteyi gerçekten tam eğitim amaçlı bir site açıkçası mükemmel olmuş herkesin eline ve aklına sağlık umarım hep böyle kalır.daha başka konuya gelince forum yeterince eğlenceli bence dersle ilgili olsa daha çok sevinirm tekerar telekküğler böyle bir site yaptığını için herkese hayatta başarılar
ben bu siteye katılım artsın die bütün arkadaşlrıma söylüorum atbiki dersle ilgili kişilerdir zaten diğer türlüsüne tavsiye edilmez onlarda çok beğendiler tekrar elinize sağlık herkese hayatta başarılar
ya ben bu siteyi bulduğudan beri çıkmıorum burdan bilgisayar başında boş zaman geçirmketense böyled eğerlendirim daha ii ve mükemmel bir site olmuş hazırlayan herkesin aklına eline sağlık.bide bişi sorabilirmiyim videolara fiziğin lise 1 konularıda eklenecekmi yane hatırlamak amaçlı iyi olur diye düşünmüştüm tekrar teşekkür ederim aklınıza sağlık
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14