23-06-2006, 11:19 AM
23-06-2006, 12:02 PM
ben sizlere tekrar teşekkür etmek istiyorum.ben dersaneye gitmedim ve yapamadığım soruların bir kısmını sordum ve buradaki herkes çok sağolsun bana yardımcı oldular.ne diyebilirim ki sizlere.tam anlamıyla mükemmel.ve artık şunu diyebiliyorum her şey dersaneye giderek başarılmıyormuş.(dersaneye giden arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen.ben de geçen yıl gittim.)amaç başarmaksa çalışmada sınır yok.
23-06-2006, 12:15 PM
YURDMİSANİ...sana katılıyorum...Zaten sıloganımız da bu görüşü destekliyor..'DERSHANE SANAL,BAŞARI GERÇEK...' : ))
27-06-2006, 12:46 PM
haklısınız dersanee sanal başrı gerçek
teşekküler ilginiz için
teşekküler ilginiz için10-07-2006, 08:09 PM
Bence dersizle.com çok harika bir site.Sizin gibi insanlar varmıydı diye aklımdan geçti.Ancak dersizleyi görünce vay be dedim içimden...Ankete gelince mükemmel
DİPnOT:mükemmel dışındaki anketteki diğer maddeler kaldırılsın..Onların olmsaı bile bence hata.Bence burada harika bir iş çıkarıyosunuz...
DİPnOT:mükemmel dışındaki anketteki diğer maddeler kaldırılsın..Onların olmsaı bile bence hata.Bence burada harika bir iş çıkarıyosunuz...
10-07-2006, 08:45 PM
BENCE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE GERÇEKTENDE YARARLI BU SİTEYİ HABERLERDE DUYDUM İYİYKİ DE DUYMUŞUM BİRDEN BİRE HAYATIM OLDU YAW KOPAMIYOM WALLA İYİKİ VARSINIZ EMEĞİNİZE SAĞLIK SÜPERSİNİZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN TABİKİ DE MÜKEMMEL Bİ SİTE ÇÜNKÜ KISITLI İMKANLARLA BU KADAR OLUR
18-07-2006, 09:00 AM
Gerçekten git gide forum daha da çok güzelleşiyor. Tebrikler...
21-07-2006, 07:53 PM
sadece ders kısmını elestiriyorum!!!buraya soru gonderdim ve baya oldu!hemen cozulmesini beklemiyorum ama sorularımın dokumanlar kısmında ne işe aradığını anlayamadım!madem dokumanlara gonderiyorsunuz benim niye haberim yok insan bi bilgilendirir! hala da cvplar yok vermek zorunda deilsiniz ama veremiyoruz deyin hic yoktan! sonra yine sorular kısmına yeni konu acarak sorularımı koydum silinmis ne bliym ben insan sildim falan der sorularınıza bakıcaz der ya da bakmıcaz der yok sonra bi daha gonderdim niye gonderiyorsun oldu ne bicim sey bu yaa!!! yazılarım biraz kırıcı mı oldu bilmiyorum ama umarım bana yazılanları okuduğumdaki hislere sahip olursunuz bana nasıl davranılırsa ben oyle davranırım diye bişi demiyorum ama size gerekli bişii!!!!
23-07-2006, 04:44 PM
Bu siteyi tv de duydum sonra bir bakıyım dedim önce forumdan haberim yoktu sonradan farkettim ama iyiki farketmişim diğer sitedeki forumlarada üyeliğim vardı ama artık hiçbirini kullanmıyorum buradaki bilgi paylaşımı ve arkadaşlar yani kısaca herşey mükemmel bu siteyi kuranları tebrik etmek için diycek söz bulamıyorum
iyiki varsın dersizle...
iyiki varsın dersizle...
01-08-2006, 10:00 PM
bence de mükemmel bir forum , seviyeli bir forum ...........
bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim....
bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim....