ya herşey iyi güzel ama şu videoları indiremezmiyiz dökümanlarda oldu gibi
harika bir forum gerçekten süper yaa dersleri dinle sorular sor ve 5 kuruş para verme eee dersaneler yakında batar

arkadaşlar sitemiz gerçekten çok güseL ayrıca forum açarak burdaki arkadaşların iletişimini sağlamalırının düşünceside çok hoş
gerçekten başarılı bir dersane reklamınızı yapıcam:cool:
admin arkadaşların ellerine sağlık tşk
bencede çok güzel bi site emeği geçen we bizleri düşünen herkeze teşekkürlerimi sunuyorum ben googleden buldum we dersizleye üye oldum iikide olmuşum gerçekten çok güzel ilk defa ben böle bi site görüyorm (ücretsiz)çok saol DERSİZLE iyiki warsın
ya ne zamandır üyeyim ama buraya birşey yazmadım daha

bura hiç dikkatimi çekmedi teşekkür bölümüne yazdım da....neyse klasik sözler bende yazıyım yine olsun destek verdiğimiz belli olsun...ben de gerçekten teşekkür ederim çok faydalı bir site....videolarıyla,forumuyla herşeyiyle...teşekkürler.....İyİ kİ vARsıN...................
ben üyee olalıı bayaa olduu hemm güzell hemdee faydalıı bi sitee...
merhaba hepinize ben yeni keşfettim siteyi çok hoş olmuş gerçekten emeğinize sağlık arkdaşlar...
daha bu foruma yeni üyeyimm.. bence cok faydalıı bi forumm.. aradıgımı buldumm..
bütün üye arkadaşların foruma daha fazla katrkı yapması durumunda forum daha iyi hale gelecektir diyorum ben.daha fazla soru gönderimi ve paylaşımı forumun daha doğrusu üyelerin bir eksikliği bence. onun dışında forumun faydalı olduğunu düşünüyorum...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14