Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkadaslar öncellikle siteyi takdir ediyorum.çok iyi yapmıssınız iyikide yapmıssınız eksiklerimi burda büyük ölçüde giderebiliyorum.bide türk dili edebiyatı dersinde milli edebiyat yada öteki edebiyatlar anlatılacak mı?
felsefe dersi verilmiyormu yoksa ben mi göremedim acaba.bilgi için sağolun şimdiden
güzelmiş
HEM SİTE HEMDE FORUM ÇOK GÜZEL İNŞALLAH SONUNA KADAR BÖYLE GİDER SAYIMIZ GÜN GEÇTİKÇE ARTAR
selam arkadaslar ben yeni üye oldum ama işime yarayacak cok sey buldum...uzun zaman oldu bu konulara calısmayalı ama bu yıl sansımı denicem burayı bulmam cok ii oldu daha tam kurcalayamdım ama daha bi cok sey bulcagıma eminim....gulen
Foruma laf yok ama biraz cansız gibime geliyor...Ama çok fazla emek geçmiş...Emek verenler çok yaşasınnn
osszede17
gönderdiğim mesajı silemiyorum sadece düzenleyebiliyorum,silmek istediğimde üyeliğiniz aktive olmamış olabilir aktivasyon kodu filan diyor..sebebi nedir?
yetkinizin olmaması
osszede17
Amy_Lee Demişki:

yetkinizin olmaması

evet şu yazı çıkıyor;
Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Bunun sebebi aşağıdakilerden biri olabilir:
Hesabınız askıya alındı veya bu kaynağa giriş izniniz yasaklandı.
Bu sayfayı görme yetkiniz yok. Yönetici sayfalarına yada bir yönetici kaynağına mı girmeyi deniyorsunuz? Forum kurallarından bu işlemi yapma yetkiniz olup olmadığını kontrol ediniz.
Hesabınız hala aktivasyon bekliyor olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Gönder)

ilgilenirseniz sevinirim.
bu konuyu yardım başlığı altında açsan çok iyi olacaktı..neyse konumuza dönmek gerekirse bugüne kdr çok foruma üyeliğim vardır..ama burdaki ortamı hiç bir yerde bulamadım..ilk başlarda kastı biraz ama şuan gayet iisiritan bazı forumlarda gördügüm en büyük eksik birisi konuyu acıyor ve ortadan kayboluyor,üyeler zahmet edip birşey yazmıyor..burda ise mesajı attıgımla cvp gelmesi bir oluyor.buda üyelerin bu işi ne kdr benimsediğini gösteriyor.hepiniz sağolun varolunsiritan) devamının gelmesi dileğiyle
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL