Dersizle Forumları

Full Versiyon: Forum Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mrsahin
Forum hakkında görüşlerinizi bu ankette iletebilirsiniz
mrsahin
bence mükemmel bir forum oldu kısa bir süre içinde kullanıcılarımızın sayısı git gide artıyor. bütün üyelerimizinde katkılarıyla paylaşımlarıyla inşallah daha mükemmel bir dersizle eğitim forumu oluşacakgozkirp
Bence son yapmış olduğunuz kısıtlamalar iyi olmadı.Çünkü bir üyeye özel mesaj atmak için kendi sayfamıza gireceğiz sonra üyenin adının ne olduğunu doğru olarak gireceğiz falan ayrıca yöneticilerede eskiden daha kolay ulaşabiliyorduk.
mrsahin
Gülşenn Demişki:

Bence son yapmış olduğunuz kısıtlamalar iyi olmadı.Çünkü bir üyeye özel mesaj atmak için kendi sayfamıza gireceğiz sonra üyenin adının ne olduğunu doğru olarak gireceğiz falan ayrıca yöneticilerede eskiden daha kolay ulaşabiliyorduk.

isteğiniz üzere özel mesajlaşmayı açtım.eğer özel mesaj almak istemiyorsanız. bu ayarları kullanıcı profilinden düzenleyebilirsiniz.
yöneticilere ulaşmak için forum en alt sağ köşede forum takımı yazısını göreceksin ordan yöneticilerimize özel mesaj gönderebilirsin
forumun amacının ne olduğunu unutmadığımız sürece özel mesajların hiçbir zararı yok...
diğer forumlarda olduğu gibi bayan üyeler gereksiz konularla rahatsız edilmezse çok iyi olur...

forum perfectsiritan
bu ankete katılımın biraz daha artması lazım yaaa!!!
önemli bir konu...

lütfen herkes fikrini belirtsin...
bence çok güzel bi şey olmus burası yazında form dısında konular eklenınce daha da güzel olur çünkü millet yazın eglenmek ister

ders dişinda ilgisi olan arkadaslar suanda burda bişey bulamazlar

dersle ilgilenenler belli zaten kendılerını bellı edıyorlar we ben burayı cok begendım
forum çok güzel ben çok seviyorum...bu siteyı ılk kanal d de haberlerde ızlemıstım o zamanlar sponsor arıyordunuz hemen odam gelıp netten sıze baktım ve sızın yerınızde olmak istedım çünkü yaptıgınız sey çok güzell ögretmenlik ruhu olsa gerek dedım çok güzell ve dahada güzelleşecek
DAHA BUGÜN ÜYE OLDUM GERÇEKTEN ÇOK SÜPER VE FAYDALI Bİ SİTE OLMUSS TESEKKÜERLER
Bence de mükemmel bir forum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL