bazı arkadaşlardan bu yönde talep geliyor...
genel olarak bi nabız yoklayalım...
bakalım çoğunluk ne diyo

anket sonucuna göre konuların açılması konusunda karar vericez...
ARKADAŞLAR ANKETİMİZ SONUÇLANDI SONUCA GÖRE YAZIN FORUMA GELEN İSTEKLERE GÖRE YENİ BÖLÜMLER EKLENECEKTİR OY VERİP YORUMLARINIZI YAZDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
kullanıcı arkadaşların sınawları bittikten sonra yaz zamanı eğlence amaçlı konular açabiliriz. tabi anket sonuçlarına göre bir karara waralıcaktır

mesela makaleler, kitap tanıtımları ,bilgi alıs weririsi ...
walla süper olur..
bence de eklenmesi gerekir çünkü daha çook zaman geçirebilirz sitede ve böylece daha çok site yayınlanması olur...
merhabalar ben sitenizin yeni uyesiyim bence eklensin mesla photoshop eklenebilir
saygılarımla
arkadaşlar yorumlar ve oylar olsunki sizin isteklerinize göre karar verilsin. yorum ve oylarınız bizim için önemli

ya hocam aslında ben bu durumdan korkuyorum çünkü genel bir forum olursa genel katılımcılar olacaktır ve bu guzel forumun bozulmasından korkuyorum acıkcası ama bır yandan da ıstiyorum çünkü yazın eglencelı olur ve hep beraber forum ve sınav kardeşlıgı yapmış oluruz ____hocam bence forum kısmına uyelıklerı hemen yapmayın olurmu ???yada herkesii bıraz saçma olabıır ama bu sıteyı ve forumu sevıyorum ve bozulsun istemıyorum!!!!kısacası yazında forum olsun ama ne bıleyım bu hoş ortam bozulmasın olar mı ???
ya hocam aslında ben bu durumdan korkuyorum çünkü genel bir forum olursa genel katılımcılar olacaktır ve bu guzel forumun bozulmasından korkuyorum acıkcası ama bır yandan da ıstiyorum çünkü yazın eglencelı olur ve hep beraber forum ve sınav kardeşlıgı yapmış oluruz ____hocam bence forum kısmına uyelıklerı hemen yapmayın olurmu ???yada herkesii bıraz saçma olabıır ama bu sıteyı ve forumu sevıyorum ve bozulsun istemıyorum!!!!kısacası yazında forum olsun ama ne bıleyım bu hoş ortam bozulmasın olar mı ???
eğer genel bir forum olursa kimin ne niyetle gireceğinden emin olamıyoruz biz zaten...bu yüzden sizlerin de görüşlerini almak istedik...
haklısın esma kardesşim katılıyorum sana ama boş insanlar kendısını bellı eder . bende cok ıstıyorum sınawdan sonra birbirimize sınaw hakkında dersler hakkında yorumlar yapmak

evet diyenler önde gidiyo

rahatsızlık verici tipler gelirse bi de "BOŞ İNSAN" ihbar hattı kurarız,ihbar edersiniz bize,sorun çözülür...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8