Dersizle Forumları

Full Versiyon: Ustalarıma bir kaç  konuda sorum olucakdı....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Belki html ile alakası yok ama açıcak yer bulamadım.Onun için özürdilerim...

1)İlk öncelikle unix tabanlı sistemler hakkında bilgi verebilirmisiniz..Ne işe yarar napılır???:rolleyes:

2)html hakkında uzantısı htm ve html iki tane yapabiliriz.Arasında fark varmı merak ettim.:P

Şaunlık bu kadar .....Şimdidien teşekkürler..gulen
***| XERI |***
http://www.dersizle.com/forum/forumdisplay.php?fid=80

unix ile ilgil sorunu buraya sormalısın.
Html veya htm arasında da bildiğim kadarı ile bir fark yok arkadaşım ikisini de kullanabilirsin.
yok bir fark :P

Allah Allah yeni öğrendim .html ile .htm arasında fark olduğunu:d
bende yok die biliyodum bende o program var ama bi sorun olmadı
htm ile html arasında bir fark yoktur... Kime sorsanız size aynı seyi söleyecektir.. Bir html yaparken bile ikisini kullanabiliyoruz.. Yani demekki arasında bir fark yok ok?
Arkadaşlar tasarımları ve kodlamaları bende DW ile yapıyorum bunlar arasında bi fark olduğunu hiç görmedim aynı kodları ikisinde de kullanıyorum.
Arkadaşlar bukadar ayrıntılı tartışmaya gerek yok. Hiç fark yoktur çünkü ikiside aynı şeydir. Kullanım şekli programa veya sizin sevkinize kalmış birşey. Peki neden böle birşey var; bu genelde çoğu dosya için geçerli; örneğin fotoğraf dosya uzantısı JPEG > JPG ; aynı fotoğraf iki şekilde de uzantı olunca bozulma oluyormu, hayır. Dediğim gibi kullanılan program veya kişinin tercihine göre bir sonuç....
arkdaşlar bı soru sormak ıstıyorumm bu html ne işe yarıyor yada bne dersızle.com da ızledıklerımı nerelrde ve nasıl kullanbılırm ıl once ınternetten bı alan mı almam gerkıyooo bn de bıeyler yapmak ıstıyorum ama nasıl ve nerden başlıycağımı bılemıyorum sımdıden teşekkurler
Sayfalar: 1 2
Referans URL