prensesim sadece sen o durumda değilsin canım...
üzülme seneye daha tecrübeli olursun..
ben de iyi bir puan alamadım..
ama yüzdelik dilim çok önemli
yüzde 20 nin altında olmalı
Bende seneye gireceğim arkadaşlar, Allah sonumuzu hayır etsin...
walla benim kafam çok karıştı anlamadım ya hangi puan geçerli oluyo herkes bişi diyo bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim
prensesim sadece sen o durumda değilsin canım...
üzülme seneye daha tecrübeli olursun..
ben de iyi bir puan alamadım..
ama yüzdelik dilim çok önemli
yüzde 20 nin altında olmalı
saol özlemcim allaha razı olsun
beklenenin altında bir puan almak gerçekten yıkıyor insanı.baktım sonucuma üzüldüm ama ne fayda.belki de hakkımız da hayırlı olanı budur.tabi ki içimde hala bir umut var.üzülmeyin arkadaşlar.allah hayırlı olanı verir.
ya benimde bekledigim olmadı ama tercih yaparmıyım bilmiyorum herkese geçmiş olsun
şu öss de ful çıkaran çocuğa sinir oldum

şaka şaka çok kıskandım oooofffss
napalım zor bu işler...
ya onlar sistemli şekilde işi götürenler boşver
biz kendi durumumuza bakalım
arkadaslar bende yıkıldım bekledıgımin 25 puan altında puan geldı.kuzenle aynı yerde hesapladık onun ki tuttu benımkı tutmadı acaba kaydırmamı yaptım bılmıyorum 25 puan dusundukce sınır oluyorummm. ıstenmeyen bolum okunmaz die dusunuyorum kararsız olan arkadaslar elinize alın kagıt kalem olmaz istedıgınız bolumlerı sıralayın ne kadar puan farkıda olsa yazın olmuyosa zaten olmaz ıstemedıgınız bolumede gıtmeyın derım.cok ıyı dusunun.ben ıstemedıgım bolumu okuyamam okursamda 1 2 sene okurum o da zar zor.benım sınırımı bozan gecelerce uykusuz kalıpta calısmamdı.artık seneye sanırımmmm.yınde ne kadar puan farkı olursa olsun yazıcam ben nede olsa sans ısı bakarsınız kont. acıklıgı olur alırlar benıde

bende gamzeye katılıyorum değerlendirmekte fayda var benim kuzen girdi onunda beklediğinden düşük geldi sanırım bu sınavda tek menun olan kişiler 10 kişi heralde oda birnciler zaten ben kime sorduysam bekledğindem düşük dedi.......yani öss zede bu sene çok daha fazla....allh yardımcınız olsun arkdaşlar tercih çok önemli size kolay gelsin..başarılar