20-07-2006, 11:46 AM
20-07-2006, 11:47 AM
ONUR Demişki:
moral bozmayın...
"yeniden denemekten vazgeçmek,kaybetmenin yarısıdır..."
''Yeniden denemek ise kaybetmenin tamamıdır!..

''Valla..ben yorumlamicam..Sadece şunu Sölim..Bence kazanmanın çalişmakla felan ilgisi yoq..Ben BöyLe düşünüyorum artk...Emeğinin karşılığını almayan ArkadaşLara Geçmiş Olsun Diyorum..Yalnız DeğiLsiniz

20-07-2006, 12:11 PM
evet haklı olabilirsin tamamen psikolojik insan yapabilecegi soruları kacırıyo yada hatalı cvp lıyo heyacan stres hersey bu sınavda
21-07-2006, 03:27 PM
say1im 365 ama say2den345 le ilk 4000.deyim.ikincilerin puanlarının düşük olmasının sebebi ortalamanın yüksek olması haliyle katsayılar düştü.bütün herkesin puanlarında 20puanlık bir düşüş war.yani tercih yapacaklar puanına göre değil türkiye sıralamsına göre yapın.
21-07-2006, 03:39 PM
deniz haklı aynen ole olmus
23-07-2006, 12:42 AM
arkadşlar benim sonuçta kötü geldi ama sıralama iii zaten ona göre tercih yapın diolar herkez sırasına göre geçen seneki yüzdelik dilimine bakarak tercihetsin benim ii yerler tutuyo herkezin de aynı olması dileğiyyyle
23-07-2006, 01:27 PM
amy_lee Demişki:
şu öss de ful çıkaran çocuğa sinir oldum

şaka şaka çok kıskandım oooofffss
napalım zor bu işler...
NASIL KISKANILMAZ Kİ BİRDE SONUCLARIN ACIKLANDIGI GUN ARTİST ARTİST TV LERE CIKIYORLAR YOK BEKLEDIGIM GİBİ GELDİ YOK SINAV KOLAYDI ... NASIL SİNİR OLUNMAZ
BU ARADA YÜZÜNÜN COK GÜZEL OLDUGUNU DAHA ÖNCE SÖYLEYEN OLDU MU HİÇ?
25-07-2006, 01:01 AM
hasan_64 Demişki:
amy_lee Demişki:
şu öss de ful çıkaran çocuğa sinir oldum

şaka şaka çok kıskandım oooofffss
napalım zor bu işler...
BU ARADA YÜZÜNÜN COK GÜZEL OLDUGUNU DAHA ÖNCE SÖYLEYEN OLDU MU HİÇ?
bu tarz yorumlar site içinde pek hoş karşılanmıyor...
bilginize...
26-07-2006, 11:40 AM
arkadaşlar benimde istediğim gibi değildi sınav ama tercih yapcam galiba.yanlız kafam çok karıştı çünkü bazı hocalar yüzdelik dilime göre bazılarıysa sadece sıralamaya göre tercih yapın diyo yani puanı fazla önemsemiyolar ve puanınızın 10 15 puan üstünü tercih edin diyolar.şimdi biz neyi baz alıcaz tercih yaparken kafam çorba oldu...bana yardımcı olacak bir hayırsever yokmu??
26-07-2006, 11:50 AM
pelin geçen gün bir program izledim;
bu programda öğrenci,ler arıyor ve sıralamada kaçıncı olduklarını söyledilr ordakilerde bilgisayardan baktılar ve söylediler....
yani bence sıralmaya göre alıyorlar...bu dönem haklısn puana bakmıyorlar ama puanı ne kdr çok çekersen sıramada okdr yükseleceğinden önemi büyük.....
mesela sen sayıslcıysan say-1 ve say2 puna sıralamana göre tercih yapıyorsun...
eczacılık fakülteleri....en düşük 15,000 içinden alıyormuş mesela
tıp 11,000lerde bunu aşağısınbdakileri almıyorlar tamaen sıralmaya bağlı...benim bütün bilgim bu pelin yardımcı olabilmişmdir umarım saygılr
bu programda öğrenci,ler arıyor ve sıralamada kaçıncı olduklarını söyledilr ordakilerde bilgisayardan baktılar ve söylediler....
yani bence sıralmaya göre alıyorlar...bu dönem haklısn puana bakmıyorlar ama puanı ne kdr çok çekersen sıramada okdr yükseleceğinden önemi büyük.....
mesela sen sayıslcıysan say-1 ve say2 puna sıralamana göre tercih yapıyorsun...
eczacılık fakülteleri....en düşük 15,000 içinden alıyormuş mesela
tıp 11,000lerde bunu aşağısınbdakileri almıyorlar tamaen sıralmaya bağlı...benim bütün bilgim bu pelin yardımcı olabilmişmdir umarım saygılr