18.7.2006 TARİHİNDE,SAAT 11.00 DAN İTİBAREN ÖSS PUANLARI AÇIKLANMAKTADIR...
LÜTFEN YORUMLARINIZI,DUYGULARINIZI BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTİNİZ...
HERKESİN UMDUĞU PUANLARI,HATTA FAZLASINI ALMASI DİLEĞİYLE...
>>>PUANINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ<<<
Hepinize tesekkurler arkadaslarim puanimi ögrenir ögrenmez yorumumu ve duygularimi ilk sizlerle paylasmak istedim aslinda bütün bir yurtla paylasiyorum galiba

ne bir adim ileri ne bir adim geri..Ögrendigim ve buradaki kardeslerimle paylasmam gereken bir sey varsa oda hayat sanildigi kadar süprizlerle dolu diil kendinizi bilin ve ona gore davranin tv deki ve etrafınızdaki insanlar gibi ahkam kestim galiba nacizane benim düsüncelerim bunlar her ne kadar yeni ders izleyici gibi görünsemde 1 sene boyunca araliklarla sizlerle birlikte oldu hepinizin insallah istedkler aynen olur.Allah yüzünüzü güldürsün byes (bu arada puanim anca 2 senelik bi yerlere yeter olsun yinede gidicem..

)
ben şimdiden başarılı olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
seneye bizimle olacak arkadaşlar için şunları sölemeliyim.
umudunuzu kaybetmeyin
umudunuz ekmeğiniz olsun çabanız suyunuz
Azmettiğiniz sürece karnınız hiç aç kalmayacaktır.
arkadşlar

merhaba nasılsınız bakalım mutlaka merak konusu olcaktır punlarımız .... merak etmyin sınav denilen olaya bidaha girmeyi düşünmyorum ... sonuç hiçde iç açıcı değil... neyse hayırlsı olsun yanrım yanrım test kitapları arsında geçen ömrüme yanrım

neyse başarılı olan arakdaşlara tebrikler benim ailem gibisinz dagha ailemden hiç kimsenın haberi yok sizle paylaşım dedim... okuduğunuz için saolun kib
prenses yapma yaw sen bi dahaki sefere kesin kaznırsın eminim ben.....çünkü çabanı biliyoruz..biliyorum.....bizmle payalştığın için teşekkür ederiz sen bizm prensesimizsin...seney çok daha iyi olcak kimse içini karartmasın......herkese başrılar ....
Sonuçlar umarım herkesin beklediği gibi olur istediği puanı alanları tebrik ediyorum tekrar girecek arkadaşlarda üzülmesin seneye daha ii olacaklardır....
sağolasın prenses...
sonuçlar benimde beklediğim gibi gelmedi hiç iç açıcı değil tercih yapsammı yapmasam mı karar veremedim....hepimiz için hayırlısı olsun..
baraj kaç bilen varmı barajı gecemeyen baya olmuş heralde..
arkdaşım 160 ı geçen 2 yıllık 185 i geçn 4 yıllık kaznıyor...umarım istedğiniz yeri kaznırsınız............herkese haytta başrılar....çnk haytımız sınav oldu.....
slm arkadaşlar benim ilk mesajım buraya

ben sözel öğrencisiym söz 2 den 249,318 ham ve toplamda 318 aldım dilimim ise 3.89 sosyal veya Türkçe öğretmenliği istiyorum inşşlh olur
umarım hepimizin puanı iyi gelir hayırlsıyla gireriz
moral bozmayın...
"yeniden denemekten vazgeçmek,kaybetmenin yarısıdır..."