Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersi geri sardırmak?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dersi izlerken kaçırdığım yerler oluyor veya geri almak istiyorum.yani ileri geri almak istiyorum. bunu yapmak mümkün olabilir mi acaba?
benim bildiğim kadarıyla mümkün değil...
ama emin değilim...
ancak en başa alarak tekrarını izleyebiliyorsunuz diye biliyorum...
emin olan birileri kesin bir cevap verecektir...
Evet bunu yapabilirsin belli bir sure ara bellege aliyor.Sanirim ders anlatimin ortalarina dogru genelde yuklemeyi bitiriyor bundan sonra istedigin kadar ileri ve geri alabilirsin(Notdilencerenin uzerine 2 kere tiklarsan media player da yuklemenin ne zaman bittigini daha rahat gorursun alttan hafif silik bir cizgi yuklemeyi gosterir.)calismalarinda basarilar siritan
daha once ızlerken gerı weya ileri alabiliyorudm fakat söyle bişey war wideo nun %100 kendını tamamlamıs olması gerekiyor. wideoyu tam ekran yaparsan alt kısmında %kac doldugunu gosteren yer war.

arkadasım siteyi hazırlayan arkadaslar benden daha iyi bilirler
ben yinede bildigim kadarını soyluyeyım dedım...

basarılar..
thalcave Demişki:

Evet bunu yapabilirsin belli bir sure ara bellege aliyor.Sanirim ders anlatimin ortalarina dogru genelde yuklemeyi bitiriyor bundan sonra istedigin kadar ileri ve geri alabilirsin(Notdilencerenin uzerine 2 kere tiklarsan media player da yuklemenin ne zaman bittigini daha rahat gorursun alttan hafif silik bir cizgi yuklemeyi gosterir.)calismalarinda basarilar siritan

senin dediğini anladım ama burada o hafif çizgi yok işte.eğer o şekilde olsaydı ki olmasını isterim daha iyi olacaktı. çünkü tekrar başa almak çok vakit kaybettiriyor.
Gercekten ilginc cunku bunu ben yapabiliyorum belki dersten derse degisir diyicem ama ole bi sey de sanirim olmaz.Ben yine bi bakiyim hangi ders onuda belirtirsen ii olur
bütün derslerde de aynı. bi farklılık yok. ya bilmiyorum benim bilgisayarda mı böyle acaba?yoksa herkes de mi aynı durumda?
konu tamamen yüklenmeyince olmuyor sanırımuzgun3
Az once inceledim bende oluyor bi sorun yok herhelde senden kaynaklaniyor.Saniyorum senle daha ayrintili olarak ilgileneceklerdir.Ama benim tahminim media player in eski surumudur herhelde diye dusunuorum.Yinede emin diilim ama sana bi sey kaybettirmez media player i indir.google da gerekli incelemeyi yap. Basarilar siritan
ilgilendiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum.artık bişeyler yapmaya çalışacağım...
Sayfalar: 1 2
Referans URL