Arkadaşlar üzgünüm çokmu soru soruyorum ne:rolleyes:..Ama napim aklıma gelen herleyi sormak istiyorum.Bu kodlar başlıkdada belittiğim gibi mynet lanında geçerlimidir...Şimdidien sağalun...
MYNET alanını hiç kullanmadım ama geçerli olduğunu biliyorum.
Mynet'in html kodları gizlidir onun için html kodlarını değiştiremezsin.Sadece var olanları kullanabilirsin.
Mynette Html Kodu Kullanaßilirsin Önce Sitenin Hazırla Sonra Da Mynnetteki Sitenin Admin Paneline Gel Dosya Yükleme Yerleri Olması Lazım Oraya Siteni yükliyüordun Tam İyi Hatırlamıorum ama Böyleydi
kardesim mynetten htlm yapabılıyorsun bende bılmıyorum ama birisinden öğrendım bak mysıteye gırdığınde orda dosya yönetimi var oraya tıklıyorsun sonra karsına dosyalar gelıyor orda index yazan htlm dosyasının ıcıne gır orda duzenle yazıyor oraya tıkla ve karsına bı not defterı çıkıyor.orda kod ekle çıkar falan ıstebak sen ekledıkten sonra kaydete tıkla yanlız orda bıraz bekle hemen yapmyor cunku.sonra yukleme tammlandı dediğinde ordan çıkabılırsın...işi olmus bıl bı sorun olursa burdan yaz ben cewaplarım kardesim oke hadi kal sağlıcakla bye!...
(YANLIZ BAK ORDA HTLM KULLANITRSAN EĞER MYNETİN SAYAÇ VE ZİYARETCİ DEFTERİ KULLANILLMIYOR ONU SILECEN YENI BIR ZIYARETCI DEFTERI KOYACAN ZIYARETCI DEFTERINIDE "bı sıte ama burda söğleyemem yasak" hadi kolay gele )
dj__Oğuzzzzzzzzzzz