Dersizle Forumları

Full Versiyon: fizik ortalama yükseltme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben fizik ve kimyadan ortalama yükseltme sınavına giricem ve bu lise 1 fiziğinden hangi konular üzerinde çok durmam gerekir özellikle optikten ayrıca kimyadan hangi konular üzeride durmam gerekir ve bu sınavlar kolay oluyor diyorlar öyle bieşey var mı? Teşekkürler:
ilk önce kimya ve fizigin konuları kolaxydır diye bişe yok çünkü sadece çalışana çok kolay olur ve en çokta son konuların ustünde durman lazım hem kimya için hemde fizik için bende lise 2 ye geçtim ordan biliyom ama bu benim düşüncem diğer ark. lar ne der bilmem
ortalama yükseltme sınavlarında genellikle ünite başına bir soru sorulur arkadaşım...
ve gözlemlediğim kadarıyla sınavlardaki sorular önceden yapılan ort. yük. sınavlarındaki soruların aynısı yada benzeri olurgozkirp
lise1 kimyadan genelde mol hesaplamaları ve kimyasal bileşenler çıkar sanırım..
sen en iyisi önceden sınava girmiş olanlardan soru tiplerini öğren..
ben genel türk tarihi sınavını verdim ve sorular her seferinde aynı çıktı özellikle ilk 2-3 soru...tabi sizin okulu bilememgozkirp
bak arkadasım ben lise1 i bilemem ama bende lise2 de fiziğe girmek zorunda kalmıstım kimyada genelde kolay soruyolar deniliyor ama fiziğer biraz sıkı sarıl gercekten zor oluyor korkutmak gibi olmasın ama siritan=
aslında normal periyodik sınavlara oranla basit sayılabilecek sorular sorulur.ama koskoca bi sene dersi çalışmayınca birden konu yükleniyor...sadece sen çalışmadığın için zor gelir...
bu tür sınavları vermek çok önemli... ben eğer bir ay boyunca ciddi bir konu çalışması yapmasaydım sınavı yine veremez ve mezun olamazdım.
düşünsene hiç anlamazdım gtt dersnden ve şimdi o ders sayesinde üniversite sınavında birçok soruda avantajım oldu..
sen yeterki kafana koy buna ciddi ciddi çalışmayı..
ben başardım...
sen niye başaramayasın ki?...
bencede katılıyorum sana ben fizik-2 yi verdikten sonra herkes verir düşünsenize hocayı milli egitime sikayet ettim diye adam gecirmedi beni dersten siritan okul deiştimde gectimsiritanşükü gectim hemende diplomamı aldımsiritan
ya aslında girmesem mi çünkü hem kendimi hazır hissetmiyorum hemde ben lise 1 öğrencisiydim geçen yıl ayrıca tm seçtim ve karnemdede sadece fizik ve kimya 4 diğerleri 5 kafam çok karışık ya düşürürsem fiziği düşürmemde kimyadan mol çok zor
bak güzelim korkmana hiç gerek yok mol kavramı çok kolay bi konudur bak sende çalışkanmıssın ben eminimki sen bu sınavdan geçersen sadece formul ezberleyecen ya ark. ben ne yapayım bende coğrafyadan kaldım hiç anlamıyorum o dersten kafama girmiyo
ya acaba girmesemmi çünkü ortalama dört ya düşürürsem moldande avagadro falan onları anlamıyorum coğrafya gene ezber sana da kolay gelsinsiritan
evet gayet tabi notun düşme ihtimali de mevcut....eğer notun 4 ise boşuna girme derim ben sanagulen yahu geçemeyen insancıklar var gulen onları düşün gulen
Referans URL