Dersizle Forumları

Full Versiyon: coğrafya
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya ark. ben coğrafyadan kaldım çok çalışıyorum ama yapamıyom sizce ne yapmalıyım
konu buraya uygun değil...
istek ve önerileriniz e açılması gereken bir konu...
daha dikkatli olmanız dileğiyle...
ya ark. biraz akıl verin bana ne yapmam lazım coğrafyadan geçmek için
hangi konulardan eksiklerin var?
ben coğrafya bölümüne yeni konular ekledim...eğer haritayla çalışırsan çok iyi olur..
belki ben yardımcı olabilirim istersen..
ya aslında iyi hoş olurda nasıl yardımcı olcanki bana
soruun olğu zaman cevap vermeyi veya istediğin bir konuyu sana ulaştırmayı deneyerek olabilir...
sude daaha dikkatli konu açmalsın vede yardım istediğin konuyu yazarsan arkdaşlar daha açıklayıcı olarak yardım edeblir oke lütfen daha düzeyli ve açıklayıcı s aolun....
sude sana tawsiyem hocalarını bu konuda sık biras.coğrfya basit bir ders.sen bence üzerine düşmemişsin pek.benmde coğrafyam ktüydü lisede ama çalışınca ister istemez oluyo.yani başarabiliyosun.bi tawsiyemde çalıştığın knulardan çıkardığın özetleri küçük kağıtlara yaz we odanın her yanına as.bilhassa en çok uğradığın yerler.(elektrik düğmesi gibi)
ya ark. niye üstüme üstüme geliyosunuz korktum şimdi haaaa ne yapayım cağrafyadan anlamıyom çalışsam bili lise 2 deyim şuan ne yapcam bilmiyom cağrafyam iyi olseaydı ortalamaya kalır 2 yaparmıydım coğrafyamı sorarım size hahahahahahahaha
üstüne gelen kimse yok aksine sana yardımcı olmak istiyoruz..ama yok eğer sen başka türlü düşünüyorsan bence sadece derslerini iyi dinle yeter..ayrıca ben burda kahkaha atılacak bir durum görmüyorum..
Sayfalar: 1 2
Referans URL