Dersizle Forumları

Full Versiyon: İstek + Rica
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben bazı derslerin olmamasından çok şikayetçiyim ayrıca hemde en önemli derslerin olmaması beni uzüyor ve coğrafyaya yeterli konuyu koyamamışsınız çünkü ben kitabımdan takip ediyorum ama sizin anlattığınız hiç bir konuyu bulamıyom ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşk
uzgun3
sen hangi konuyu arıyorsun ?
şuan konuları eklemeye devam ediyorum ben...söyle ona göre ekleme önceliği tanıyayım...
sude9120 Demişki:

ben bazı derslerin olmamasından çok şikayetçiyim ayrıca hemde en önemli derslerin olmaması beni uzüyor ve coğrafyaya yeterli konuyu koyamamışsınız çünkü ben kitabımdan takip ediyorum ama sizin anlattığınız hiç bir konuyu bulamıyom ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşk
uzgun3

videolardan bahsedyorsun sanrm arkadaşım eksik olması normal ama o kadar cümle kurmuşsun bi teşkür etmemişsin bardağın boş ksımını görmüşsün hep saol yinede dikkate alınacak sölediklerim iyi eğlenceler... saol özlem ilgilendiğin için...
mrsahin
bravo şikayetlerde oluyor. teşekkürler. yaptığımız bu ücretsiz hizmet için biraz saygılı olmalısınız. BİZ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ELİMİZDEKİ İMKANLARLA ÜCRETSİZ OLARAK EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ. YAPILAN ŞEYLER AMATÖRCE GELEBİLİR. DOĞDUDUR. AMA İŞİN GÜZELLİĞİ BURDA AMATÖR İNSANLARIN TOPLANIP PROFESSYONELCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMASIDIR(İMKANLAR EL VERDİĞİNCE).
Referans URL