Dersizle Forumları

Full Versiyon: kpss
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mrb ben kpss hazırlanıyorum ve bana yardımcı olabılırmısınız tarıh ve matematik dersını nasıl hazırlanabılırım tarıhten hiç bir şey anlamıyorum nasıl çalışmalıyım ve kaç puan almalıyım bana yardımcı olursanız sevınır arkadaslar
merhaba arkdaşım... bende gircem bi çok arkadaşımda kpss ye gircek matetiğe konu videolarından izle sonrada test çözmeye çalış başka çaresi yok zaten çözemeiğin soruları ne kadar olursa fark etmez siteye yazarsan bizde sana yardımcı olabliriz terih hakkında bende fazla bilgli değilim ama onda benim yöntemim kendim kpss kitaplarından yazarak çalışmak herhalde en iyi yöntem bu... her türlü sorunu yazablirin emin ol dikkate alınacaktır kolay gelsin....
sende bendensin demek siritan bende hazırlanıyorum ve bende çok tarihte zorlanıyorum ama bende tabi coğ. da var gulen ama sitede çok güzel anlatılmış tarih dersi bak burdan faydalanabilirsin bide yazarak çalışırsan daha ii anlarsın arkadaşım allah seninde yardımcın olsun siritansiritan
Referans URL