Dersizle Forumları

Full Versiyon: kpss/2 bavuruları yarın baslıyor
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ortaöğretim ve ön lisans düzeyindeki adaylara yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (2006-KPSS/2) için başvurular, yarın başlıyor.

KPSS-2 17 Eylül 2006 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava, ortaöğretim ve ön lisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecek durumda olanlar başvurabilecek.

2006 yılında yapılacak sınavların sonuçlarının geçerli olacağı sürede 2004-KPSS sonuçları da geçerli olacağı için 2004-KPSS'ye giren ve öğrenim düzeyleri değişmeyen adayların, 2006 yılında yapılacak sınavlara girmelerine gerek bulunmuyor.

KPSS/2 başvuruları, ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri, ÖSYM büroları ve belirlenen bazı liselerde yapılacak. Başvuru merkezleri, ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenilebilecek. Sınava başvurmak isteyen adaylar, 22 Mayıs-26 Haziran 2006 tarihleri arasında başvuru merkezlerinden 2 YTL karşılığında sınav kılavuzunu alacaklar.

KPSS-2, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce 81 il, 69 ilçe merkezi ve Lefkoşa'da 17 Eylül 2006 tarihinde tek oturumda yapılacak.

not:alıntıdır

http://**********/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=X1148195611687&date=21Mayis2006
mrsahin
hadi bakalım hayırlısı bende başvurayım.
inşallah yaparık bişiyler
hoş bişiy çalışmadık ama
denemiş olacaz kendimizi
teşekkürler bilgiler için....
Sınavda ana yasayla ilgili soru geliyor mu?Acaba ana yasayı nereden bulabilirim?
bende ilk girecem ne gelir ne gelmez bilmiyorum ama kitapçılara gidip konu anlatımlı kitap alırsın çalısırsın

hepimize basarılar...
Gülşenn Demişki:

Sınavda ana yasayla ilgili soru geliyor mu?Acaba ana yasayı nereden bulabilirim?

burda anayasanın tam metni var...bu işe yararmı bilemiyorum ama...
http://www.hemenpaylas.com/download/7648...a.rar.html
TEşekkür ederim şimdi indirdim.
önemli değil.
kpss ye girecek olan herkese şimdiden başarılar.ben de ilk kez gireceğim.bakalım nasıl olacak.ama ben yüksek puan alsamda yerleşebileceğimi düşünmüyorum.çünkü ablam liseden sonra girdi 87 puan aldı ve yerleşemedi.ama yine de bir umut işte.tekrar başarılar.
arkadaslar kpss ye baswurmak ıcın 18 yasını tamamen doldurmus olmakmı gerekiyor_?bi bilginiz warmı_?
evet tamamen 18 yaş sınırı war ayrıca alınan puan eskısı gıbı 4 yıl gecerli değilmiş
Referans URL