Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sizce En İyi Antivirüs Programı Hangisi???
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
2005 yılının en iyi oranla virüs bulma programı mks diye bi antivirüs programıymış. İkinci ise kasper ne yazıkki avast 10. olmuş bence kasperden şaşmayın derim bende onura katılıyorum kasperi kurduğumdan beri bilgisayarım virüs görmedi..
en iyisi kaspersky!!! bilgisayarı biraz yawaşlatıyor ama mükemmel bir antivirüs programı.yawaş tarıyor ama avasttan daha ii olduğu kesin.  
Wallaha Ben Bir Bilgisayar Donanım ve Teknik Servis Çalısanı Olarak Hep AVAST PRO Kullandım ve Makinede Bir Anlık Bile Olsa Kasma Yapmadı Üstelikte Her Han Sitesini Yoklayıp Veri Tabanını Kendi Kendine Güncelliyor Eğer Denemek İsteyende Olursa Full Sürümünü Ücretsiz Gönderirim...Maksat Millete Yardımımız Dokunsun...
zone alarm yok seçenekler arasında onun ne eksiği var yukarıdakilerden bence zone labs'ı da iyi bir anti virüs ,güvenlik duvarı ....
"conqueror" Zone Alarm yok çünkü o bir güvenlik duvarı programı.İnternete giriş-çıkış yapan programları kontrol ediyor bildiğin gibi. Antivirüs&spyware işine de yeni girdi.
bende nod 32 var çok memnunum ama en iyisi kaspersky
İlk olarak forumu beğendim bi arkadaş tavsiyesi ile burayı duydum güzel bir site olmuş bide eğitim üzerine olunca daha iyi olmuş....

Anti Virüse gelirsek Awast bence daha iyi kaspersky 1.gozuksede onu pro bilgisayar kullanıcıları kullanıyor cogunlukla bide kaspersky makina üzerinde büyük bir bellek harcıyor diğer anti v. prolarına karşı bunun yüzünden awast daha iyi..
bence kaspersky...
ilk başta norton du sonra avast oldu şimdi de kaspersky kullanıyorum bence en iisi bu...
Kaspersky Anti-Virüs PROGRAMINI YÜKLEDİM.. gerçekten güzelmiş saolun..
antivir kullanıyorum fakat kaspersky da güzel..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL