16-10-2006, 03:43 PM
18-10-2006, 03:31 PM
arkadaşlar merhaba...
bende nod32 kullanıyorum...en önemli özelliği b.sayarı kasmıyor...
herhangi bir sorun olduğunda en ince detaya kadar tarıyor...ve bu işlemide kullanıcıyı hiç rahatsız etmeden yapıyor...
dip not: şuan b.sayar satıcıları özellikle özellikle nod32 tavsiye ediyor buda ayrıca bilgilerinize...
bende nod32 kullanıyorum...en önemli özelliği b.sayarı kasmıyor...
herhangi bir sorun olduğunda en ince detaya kadar tarıyor...ve bu işlemide kullanıcıyı hiç rahatsız etmeden yapıyor...
dip not: şuan b.sayar satıcıları özellikle özellikle nod32 tavsiye ediyor buda ayrıca bilgilerinize...
18-10-2006, 09:55 PM
bende ad avareyi kullanıyorum dikkat ettimde kimse fazla kullanmıyo ama iyi bi virüs programı oda.
19-10-2006, 02:18 PM
bence kasperskyyyyy
19-11-2006, 03:46 AM
kasperin son sürümünü yükledim tek kelimeyle mükemmel!!
mail anti-virüs
file anti-virüs
web anti-virüs
ve
anti spy
anti hacker
anti spam gibi özellikleri var
mail anti-virüs
file anti-virüs
web anti-virüs
ve
anti spy
anti hacker
19-11-2006, 01:33 PM
Amy_Lee Demişki:
kasperin son sürümünü yükledim tek kelimeyle mükemmel!!
mail anti-virüs
file anti-virüs
web anti-virüs
ve
anti spy
anti hacker
evet Amy_Lee gerçekten son sürümü mükemmel denemek isteyen arkadaşlar kaspersky resmi sitesinden deneme(trial) versiyonlarını 30 gün boyunca kullanabilirler...
bu arada nod32 antivirüs sistemlerini de önerebilirim arkadaşlar nod32 bilgisayarı kasmayan ve iyi bir antivirüs programı özelliği taşımaktadır...
bence antivirüs programı olarak ya kaspersky ya da nod32 kullanmalısınız....
19-11-2006, 02:21 PM
bencede karspersky gercekten pc yi cok yavaslatıyo. ama nedense benim staj yaptığım şirkette herkes karspersky kullanıyor. (biz yüklüyoruz kendi elimizle
)
)25-12-2006, 10:43 PM
bende kaspersky kullanıyorum ama..
kaspersky 2007 ye kadar bütün korsan keyleri hecklemeye başladı. yani kara listeye aldı. bende bi sürü buldum ama bi iki gün sonra onlarda kara listeye alınıyor elinizde sağlam bir key varsa gönderirmisiniz.....
kaspersky 2007 ye kadar bütün korsan keyleri hecklemeye başladı. yani kara listeye aldı. bende bi sürü buldum ama bi iki gün sonra onlarda kara listeye alınıyor elinizde sağlam bir key varsa gönderirmisiniz.....
26-12-2006, 11:06 AM
gül güzeli Demişki:
bende ad avareyi kullanıyorum dikkat ettimde kimse fazla kullanmıyo ama iyi bi virüs programı oda.
Ad avare bi antivürüs programı değil, o sadaca spyware programı... eğer sisteminde bi de antivirüs yüklü değilse hemen tedarik et derim... Bilgisayarında bi virüs programı olduğunu Deneteim masasından güvenlik kısmına bakarak bulabilirsin...
Bu arada antivürüs olarak ben de önceden Norton kullanıyordum ancak bilgisayarı gerçekten cok kusıyor. Norton calısırken doğru düzgün baska bi iş yapmak sabır işi. Şu an Nod32 kullanıyorum gayet memnunum. Hatta bence Norton'dan da daha iyi sanırım çünkü netten dosya indirirken virüsleri Norton'dan daha çok raporluyor. Kendimi güvende hissettim. Babamın iş yerinde Kasperski var o da gayet güzel ama Nod32 hem türkçe hem kasmıyor hem çok daha çabuk tarama yapabiliyor. Kaspersky ile bi taramayı 2 saate yakın anca tamamlayabiliyorum...
23-01-2007, 11:21 AM
mcafee kullaniyorum
henuz bir sorun yasamadim
ustelik az da yer kapliyor...
henuz bir sorun yasamadim
ustelik az da yer kapliyor...