tabiki karspersky ancak makinanızda güçlü olamsı gerekiyor. aksi taktirde pc donmalarına alışmanız gerekiyor....
EN İYİSİ AVAST BAŞKA VİRÜS PROGRAMI TANIMAM KURDUM KURALI VİRÜS GÖRMEDİM
ben Nod32 var. lisanslı programını kullanıyorum ve sistemi ağırlaştırmadığı gibi güvenlide. tavsiye ederim. kaspersky bana sankisitemi kasıyor ve norton gibi herşey muhalifet gibi geldi
bence kaspersky...bilg.virüsten eser yokkkk.....
Kaspersky Anti-Virüs En Güzel VirüS Koruma Programıdır

Fakat Suan pC de YükLü Qlan Korumam.. Ahanda Göremediiimm :S
Hehh AntiVir PE Classic ---->i$te ßudur. Kaspersky Kadar i$ime Yaradıqını Söyleyeßilirim.Hemen Hemen Tüm ÖzellikLer Aynı

Eqer Ki Kotayı a$mamı$ Qlsaydıım Kaspersky'indirip ßüyük ßi Zevkle KuraCaktım ..Ama AntiVir PE Classic'de Eksiksiz Bi Korumadır

diğer virüs prog modası geçmeye başladı bence avast

bence de avast ama kaspersky nin kasması olmasa beliki kaspersky derim hem avast daha kolay kullanım açısından...

ya bişey daha: bu avast ve kaspersky için virüsleri silmez diyorlar sizce doğrumu?
ya bişey daha: bu avast ve kaspersky için virüsleri silmez diyorlar sizce doğrumu?
avastı pek sevmem ve tavsiye etmem ama kaspersky güncellemeleri tam ise tabi ki siler yeni bir virüs moda olur kspersky güncelleme yaparsan silersin eğer güncellemen yoksa silemez tabi ki... ama şuan pek sorun olmaz diye düşünüyorum...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9