bende norton var.yorumları okudum.genelde herkez kaspersky demiş.bukadar insan bişey biliyoda söylüyo demekki.bende kaspersky a geçiş yapıcam bu durumda.bide makinayı kasıyo demişsiniz.programın adı üstünde zaten.KASpersky

hertürlü kasar yani.ince espri yaptım

sağolun anket için
en iyi antivirüs awastın yeni sürümü 4.7.942
hepsinide denedim 8 yıllık operatörlük hayatımda..kysper i kesinlikle önermem..tamam gereken bütün virüsleri buluyor ama temizleyemiyor öle oluncada silmek istiyor bunun sonucundada sistem dosyalarıda cumburloppp çöpte...en son kullandığım ama kimsenin oy vermediği panda antivirus 2007 yi öneririm...silmek yerine %90 temizliyor ve temizleyemdiginin ismini değiştirerek etkisiz hale getiriyor..şu an ben bi antivirus yazsam emin olun avast dan çok tutar..
Active Virus Shield.. AOL Firmasının Ürettiği bi yazılım.. Aslında bu programın sahibide kasper firması.. Ankette göremedim.. Bu Programı herkes bilmez fakat aşırı sağlam bi yazılım ve full olarak internette gezinmektedir..
Selametle..
<center>arkadaşlar kim ne dese desin burda yazan virüs programlarının hepsini kullandım kaspersky ı nod u avast ı ve digerlerinden bi kaçını ama avs(activevirusshield) ün sütüne yok. sanırsam bu avs panda kaspersky be avast bileşimi bişey avs bilgisayarı kesinlikle kasmıyor</center>
Kaspersky Anti-Virüs tabii
nod 32 tabikide. sistemde varlığını bile hissetmezsiniz. muhalefet de değildir hiç birşeye. nette dolaşırken virus varsa hattını koparır. kendini update eder. ve arkaplanda tarar. şiddetle önerilir. crack vardır.
bende avast kullanıyorum hemde son sürümü sürekli kendini güncelliyo ama bence iyi bir antivirüs programı değil..pc çok iyi gibi gözüküyo ama tarattığınızda bir sürü virüs çıkıyo yani önceden bulaştığı zaman haber vermiyo çok nadir veriyo zaten verdiği zamanda pc kullanılmaz olduğu zaman...öyle kaç tane truva atı yakaladım..hatta ciddiyim şuan taratıyorım bitane daha truva atı çıktı..Kaspersky herkes iyi olduğunu söylüyo ama benim pc de onu kaldırmıyo yüklemiştim pc resmen durdu çalışmadı çok ağır geliyo..
indirdim kasperks hiç bi işe yaramadı donuo pc ama avast super benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9