EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMINI SEÇİYORUZ GÖRÜŞLERİNİ VE OYLARINIZI AKTARABİLİRSİNİZ.
tabiki kaspersky

kurdum kuralı virüs yüzü görmedim

bence kaspersky çok başarılı ve baya birincilik ödülleri war. kötülüğü ise sistem gereksinimleri düşük ise bilgisarınızı kasıyor. sürekli update özelliği ile sürekli güncel kalıyor.rusların bir numaralı anti-virüs programı.
tabiki kaspersky

kurdum kuralı virüs yüzü görmedim
aynen bende dostum pro versiyonunu kullanıyorum we çok memnunum
bazen korkutuyo virüs bulunca acayip bi ses çıkartıyo ya
Arkadaşlar bende bu yazılımlardan çoğunu denedim ama hiçbiri Kaspersky kadar etkili olmadı. KASPERSKY Diyorum
ben de avast home var o da güzel
Arkadaşlar avast tan başka virüs programı tanımam...hem diğer virüs proğramlarına karşı daha basit ve kolay bence mükemmel bi program...
KASPERSKY AH BİRDE PC Yİ KASMASA DAHA DA İYİ OLACAK. HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR[font=Verdana][size=large][color=green]
Arkadaşlar avast tan başka virüs programı tanımam...hem diğer virüs proğramlarına karşı daha basit ve kolay bence mükemmel bi program...
Basit olduğuna katılıyorum ancak kaspersky ı denemelisin.Sistemi kassada çok etkili sade virus bulmuyor bunun yanında trojanlarıda buluyor ve anında sizi bu bir hack aracı diye uyarıyor. Bir başka sevdiğim tarafı ise sizin makinenize bağlanmaya çalışan biri olursa bunu da gösteriyor. Şimdi avast ile kıyaslayın.

Arkadaşlar karspersky güzel ona bir sözüm yok ama dezavantajı pc yi kasıyor . Ama Avast Kullanmak Bence Daha Güzel Ve Çok Rahat Kasma Yok Virüs Yok Ve DAha Binlerce Özellikler Var Saya Saya Bitmez Ama Tabiiki Veri Tabanı Güncellemek Lazım Sorunsuz Yaa Avast Bir Tane Bence

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9