Dersizle Forumları

Full Versiyon: Alan Seçimi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben Sayısal bölümünü seçmek istiyorum. Fakat alan derslerinden olan Fizik dersim kötü. Ama diğerleri iyi(Mat=3, Kim=2, Biy=3).

Bu durumda Sayısal bölümüne gidebilirmiyim?
fizik dersinin kac oldugu önemli yanlıs biliyorda olabilirim suanda o sistemin içinde deilim hatırladıgım kadarıyla alan dersi ortalaması en az 3 olmalı..
merhaba bence gitmende bir sakınca yok daha cok gayret edip fizigini duzeltmen gerekıyor sana derslerınde ve hayatında basarılar
slm ben ipek bence gitme derim ama eger kendine güveniyosan git
bence güvenmenın yanı sıra alan secerken yapabılecegınız mesleklere bakın
Ben gitmek istiyorum ama gitmek için notlarım yeterli mi?
Fizik notun 1 mi?1 se bölüme girmek için notların yeterli değil.Çünkü notların ortalaması düşük Gamze'nin dediği gibi notların ortalaması en az 3 olmalı.Ayrıca derslerde lise 1'deki gibi kolay değil.Sen bu notları çalıştığın halde aldıysan işin kötü.
Aslında Lise 1 i küçümsedim. Yani fazla çalıştığım söylenemez. Bu arada Fizik 1. dönem 3 ama ikinci dönem büyük ihtimalle 1 olur. Bu durumda başarısız mı sayılıyorum?

Ayrıca diğer alan derslerimi yükseltsem ve alan derslerimin ortalaması 3 olduğunda mı girebiliyorum?
oguzhan_cetin Demişki:

Arkadaşlar ben Sayısal bölümünü seçmek istiyorum. Fakat alan derslerinden olan Fizik dersim kötü. Ama diğerleri iyi(Mat=3, Kim=2, Biy=3).

Bu durumda Sayısal bölümüne gidebilirmiyim?
BENCE NOTLARA GÖRE DEĞERLENDİRME HANGİSİNİ Yapabiliyosan yani yazılı farklı öss farklı ok bende sayısalı seçtim notlarım yüzünden ama keşke tm seçseydim.. anladın demk istediğimi arkadaşım.. gozkirp hayırlısı olsun..
Arkadaşlar konuyu öğrendim. Alan seçmek için alan dersleri oprtalaması 2,50 olması gerekliymiş.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL