SELAM ÖNCELİKLE BU SİTEYİ HAZIRLAYANLARA TEŞEKÜR EDİYORUM BÖYLE BİR SİTE HAZIRLADIKLARI İÇİN VE 2006 ÖSS TABAN PUANLARINI SENEYE ALSAK YERLEŞEBİLİR MİYİZ YOKSA BU PUANLAR ARTAR MI SENEYE CEVAP YAZARSINIZ SEVİNİRİM
Bunu kimse söyleyemez sana. Seneye rakamlar nasıl değişir kim bilebilirki...
Bunu kimse söyleyemez sana. Seneye rakamlar nasıl değişir kim bilebilirki...
evet doğru söylüyorsun.
ben bunu okuldaki hocama sorduğumda katsayılar düştüğü için puanların düştüğünü söyledi. aslında öyle mantıklı geldi biras
daha belli deil neyin ne olacagı
puanlarda tahminime göre bi artma olmaz lise dört yıl oldu mezun vermiyo bu sene ama en şanslılar bu sene sayısalcılar olacak herzaman ki gibi
sayısalcılar nasıl sanslı oluyor?biraz acıklarmısın???
bu sene değil gelecek sene mezun vermeycek .....yani 2008 mezunları şanslı olacak giren sayısının az olduğu için....bu yüzden bence tm ve fenciler değil..herkes şanslı olacak...
...
ayrıca sayısalcı olarak şanslı olduğumu sanmıyorum...soruların zorluğuyla katsayıları doğru orantılı bence...
bütün sınavlarda %30 şans olduğunu savunuyorum...çalışmanın yanı sıra tabiki....çalışmadan şansında bir anlamı yok zaten..
teşekkürler
ya sayısalcının puanı düşük olunca bir cok insan sayısalcılar cok sanslı diyor bunu diyen cevremdede cok var bende sayısalcıyım sayısalcıların puanlarının düşük olma ndenini enine boyuna düşündünüzmü acaba?
ben söyleyim sayısal dersler pak yapılmadıgından dusuk mıllet turkceyı su gibi yapıyor. zaten cıkartılan sınavda derslerın yapılma yuzdelrı gosterıyor bunları.kımılerı aaa sayısal puanları cok dusuk ben sayısalı secıyım dıyor kafadan secıyor sonra goruyor neyın ne oldugunu.
ya bence arkadaşlar gecen sene bilinçsizdi herkes bend eo yuzden kaybettim zaten hoş biraz babam sayesinde oldu ama 306 puanla açıkta kalan bi insan olarak bu sene daha iisini yaparım diyemiyorum çünkü hiç bişey belli degil ve gecen senenin lise ikileri daha bilinçli hazırlanıyolar puanların yükselmesi ya da düşmesi bizi ilgilendirmiyor onları hiç düşünmeyin sadece netlerinize bakın ben sahsen hep öyle yapıyorum artık puan önemli degil çünkü nein ii olursa zaten puanında ii olur ama benim tavsiyem daha fazal net yapmam için ne yapmalıyım sorusunu sormaktır yoksa bu puan düşer mi benim puanm buraya yeter mi yok bilmem ne gibi sorula r sadece zamanımızı harcar ...