Dersizle Forumları

Full Versiyon: beden eğitimi ve spor bölümü sınavları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öncelikle herkese selam.Ben beden eğitimi ve spor bölümü sınavlarına hazırlanıyorum.Daha önce bu sınava hazırlananlar bilir.Her üniversiteninin kendine özel sınavları var.Ben bazı üniversitelerin hangi sınavları uyguladıklarını ve geçen seneki taban puanlarını bulamadım.Eğer muğla ve aydın adnan menderes üniversitelerinin sınav şekillerini ve geçen seneki taban puanlarını bilen ya da öğrenebilecek kişiler varsa bunları bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER..
evet arkadaşlar eğer okullar hakkında bilgi edinebilirsek ekleyelim buraya..
dostumxxtt
benim arkadaşım girmişdi beden bölümü sınavlarına puan için ilk bölüm puanına bakılıyor aslında puan çok da önemli deği asıl önemli olan sınavları geçmen her okul kendine göre sınav uyguluyor sen bu sınav ve ön kayıtları bizzat üniversteye giderek başvurcaksın benim arkadaşım puan ve başarısından çok torpil ile sınava girdi onun için sadece yetenek aramıyorlar....kırıkkalenin 305 idi sınav şekilleri okul içine 500 m olacak şekilde bir parkur hazırlıyorlar her koşu arası 2 m oluyor bu okuldan okula değişiyor kırıkalede böyleydi.koşuyorsun ve en yüksek metreyi yapan ilk sınavı aşıyor 2.sınavda bir takım araçlar var mesela kırıkkale de 26 araçtı.20 şınav çekme 20 mekik çekme 20 takla atma sonra dönme atlama vs şeyler vardı bunları belli bir zamana göre yapan kazanıyordu.hocaların saatlerine göre taban puanına nerdeyse okullarda hiç bakılmıyor benim arkadaşlarım öyle girdiler..ama torpil çok gerekiyor bu koşullar hemen hemen tüm üniverstelrde mevcut
dostumxxtt Demişki:

benim arkadaşım girmişdi beden bölümü sınavlarına puan için ilk bölüm puanına bakılıyor aslında puan çok da önemli deği asıl önemli olan sınavları geçmen her okul kendine göre sınav uyguluyor sen bu sınav ve ön kayıtları bizzat üniversteye giderek başvurcaksın benim arkadaşım puan ve başarısından çok torpil ile sınava girdi onun için sadece yetenek aramıyorlar....kırıkkalenin 305 idi  sınav şekilleri okul içine 500 m olacak şekilde bir parkur hazırlıyorlar her koşu arası 2 m oluyor bu okuldan okula değişiyor kırıkalede böyleydi.koşuyorsun ve en yüksek metreyi yapan ilk sınavı aşıyor 2.sınavda bir takım araçlar var mesela kırıkkale de 26 araçtı.20 şınav çekme 20 mekik çekme 20 takla atma sonra dönme atlama vs şeyler vardı bunları belli bir zamana göre yapan kazanıyordu.hocaların saatlerine göre taban puanına nerdeyse okullarda hiç bakılmıyor benim arkadaşlarım öyle girdiler..ama torpil çok gerekiyor bu koşullar hemen hemen tüm üniverstelrde mevcut

torpil konusuna değinmek istedim..
kırıkkale'deki sınav nasıldı bilmiyorum ama girdiğim yerlerde dijital kronometreler vardı.. olan bitenler herkesin gözü önünde yapılıyor..ve ankaradan gelen komisyon tarafından..on kişi inceledi bir kağıdı..bilmiyorum ama o dediğin iş heryere mahsus olamaz herhalde..

bu arada nerelerde girmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar..aydın-muğla-denizli o civarlarda girecek veya daha önce bir tanıdığı girmiş olan var mı..? zahmet olmazsa biraz bilgilendirse..
dostumxxtt Demişki:

kırıkkalenin 305 idi  

öss puanı ham olarak alınmıyormu sınavda..305 ne ola ki ?

dostumxxtt

[/quote]

öss puanı ham olarak alınmıyormu sınavda..305 ne ola ki ?

[/quote]

sen benim anlattıklarımı anlamamışsın arkadaşım 305 puanı herşeyi ile eklenmiş olarak alınan puan yani ögrencinin aobp eklenmesi ile alınan puan beden bölümlerinde puan çok önemli ancak torpil çok daha önmli ancak bu ilk kısım daki metre koşusunda değil evet o hocaların kronometreleri le tutulan puanlar geçiyor ya ikinci bölüm seni hazırladıkları zor parkurlardan geçiriyorlar burdada kronometre çalışıyor 2 son da 2sinin ortalaması alınıyor işte burda torpil devreye giriyor valla benim arkadaşlarım [hacettepe-kırıkkale-gazi-vs bu okullara hep torpil ile girdiler özellikle beden bölümünde yapılan kursun 1 yıl böloyunca çalışılıp hazırlanılan faaliyetlerin hiçbir önemi yok burası maalesef berbat bir türkiye aynı durum kpss sınavındada mevcut herkes hayvan gibi çalışıyor 95 85 alıyor korpilin yoksa seneye...bende inanmıyordum önceleri ama bizzat gördüm arkadaşım nerdeyse tüm üniverstelerde bu kurallar geçerli bir arkadaşım harika koştu metreleer geçti 2 bölümü çok iyi yaptı ancak kazanamadı senin dediklerinede hak veriyorum ancak biz böyle yaşadık
dostumxxtt

sen benim anlattıklarımı anlamamışsın arkadaşım 305 puanı herşeyi ile eklenmiş olarak alınan puan yani ögrencinin aobp eklenmesi ile alınan puan beden bölümlerinde puan çok önemli ancak torpil çok daha önmli ancak bu ilk kısım daki metre koşusunda değil evet o hocaların kronometreleri le tutulan puanlar geçiyor ya ikinci bölüm seni hazırladıkları zor parkurlardan geçiriyorlar burdada kronometre çalışıyor 2 son da 2sinin ortalaması alınıyor işte burda torpil devreye giriyor valla benim arkadaşlarım [hacettepe-kırıkkale-gazi-vs bu okullara hep torpil ile girdiler özellikle beden bölümünde yapılan kursun 1 yıl böloyunca çalışılıp hazırlanılan faaliyetlerin hiçbir önemi yok burası maalesef berbat bir türkiye aynı durum kpss sınavındada mevcut herkes hayvan gibi çalışıyor 95 85 alıyor korpilin yoksa seneye...bende inanmıyordum önceleri ama bizzat gördüm arkadaşım nerdeyse tüm üniverstelerde bu kurallar geçerli bir arkadaşım harika koştu metreleer geçti 2 bölümü çok iyi yaptı ancak kazanamadı senin dediklerinede hak veriyorum ancak biz böyle yaşadık
insanlardan gelcek torpil ALLAH tan gelsin.biz gireriz sınava engin olursa olur olmazsada ölüm yok ya kanka rahat ol boyle konularda her ınsan farklı farklı yorum yapar hangısıne ınanacagız hadi bakiim biz koşmayaaa
hak eden hakkını alsa keşke..

neyse girecek arkadaşlara başarılar ...dostumxxtt bu konularda daha fazla bilgin varsa bilgilendirirsen seviniriz arkadaşım..sağolasın yorumların için..
dostumxxtt
birşey değil arkadaşlar herkesin yorumlarına hak veriyorum ama gerçeği bizzat yaşadım aynısı resim-heykel-konservatuar bölümlerindede mevcut 6 yıldır hazırlanan arkadaşım torpil olmadığından giremedi. ama hiçbir bilgisi olmayan ise torpil ile girdi bizzat gördüm torpili bile umarım beden bölümüne girmek isteyen arkadaşım böyle birşeyle karşılaşmaz mugla üniverstesi ile adnan mederes taban puanları 232 diye biliyorum ilk bölümden herhangi puan türünden alınabiliyor sınav şekilleri böyle ancak her üniversteye göre değişiyor...
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL