slm arkadaslar 1 yıl aradan sonra tekrar össye girecegm.öss stresinden o kadar bunalmştmki bu sene össye giremedm.2007 inşallh girecegm ve istedgm bölümü kazanacagm.
sizden yardım istiyorum arkadaslar dershaneye gidicek durumda degilim evde kendim calışmak zorundaym.sizce nasıl br calışma yöntemi uygulayım.bana yardımcı olursanz sevinirim
Bence kendi eksiklerin ve kendi kapasitene göre..En iyi planı sen yaparsın.. Dersizle'ye takılırsın sana çok faydası oLur..BaşarıLar

!
buradaki anlatımların faydası olur ama eksiklerini en iyi sen bilirsin
SELAM!WALLA KARDEŞİM BEN LİSE SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM VE YAZIN OTURDUM TATİL FALAN YAPMADIM DERS ÇALIŞTIM VE BURDAN ÇIKARDIĞIM VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMİ;ÖNCE TEMELİNİ TAMAMEN OTURT TEKRAR KONU DİNLE SİTEMİZDEN SONRA SORU ÇÖZ.......BOL SORU SÜREKLİ DERS DEĞİL AMA .....YOKSA SIKILIR BIRAKIRSIN...HA BİRDE SORU GRAFİĞİNİ SÜREKLİ YÜKSELT....KARDEŞ TAVSİYESİ
uNUTMA ALLAH ÇALIŞANIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VEERİRRR!...
aslında öncelikle nerelerde eksiklerin var onu bilmelisin.dersaneye gitmesen dahi okul yada dersane rehberlik hocaları bu konuda ücretsiz yardımcı oluyorlar.sen ders çalışırken seni denetleyecek biri olmalı.bu kişi üniversiteye giden biri de olabilir.ben de dersaneye gitmedim ama günlük 5-6 saat ders çalıştım.her konu sonrası bol bol test çözmeni öneririm.ama bu soruların sayısını senin zamanla yükseltmen gerekiyor.ve ayrıca eğer imkanın varsa bir öss dergisine abone olmanı öneririm.çünkü zamanı güzel kullanmanı sağlar.iyi çalışmalar.
ben de evde hazırlanacağım her dersin soru bankasını al bence birde her hafta yayınlanan bir dergi bizim arkadaşta böyle hazırlandı. Türkiye 85. si oldu inşallah izde olabiliriz.
ilk önce konu anlatımlı kitaplar al...ve sırası ile konu anlatımlarını oku hatta yaz...aklına daha rahat kalıyor...soru seviyenin düşükten başlat ve gittikçe yükselt...yapacağın tek şey istemek...canın sıkıldığıdaysa zevk aldığın bir derse çalış...ben öyle yapıorum çok yararı oluyor..tekrar çalışası gelior insanın...bir süre..dinlen...başka birşey yap daha..bu süreyi fazla uzatma dersin başına tekrar oturmak istemyceksindir büyük ihtimalle..

sabahları başlaöya çalış..beyin zinde oluyor..daha kolay anlıyorsun...bilidğinden emin olduğun konulardan..sadece 1-2 test çöz..eğer yaptılarında iyi sonuç çıktıysa geç..daha çok bilmediğin konularla ilgilen....konu anlatımlarını başka bir kağıda yaz...fln..
teşekkür derimm..
sana sonsuz başarılar...diliorum..umarım herşey gönlünce olur...seher...
sınavatöre katılıyorum her zaman yazarak çalışmak en iyisi kacıncı senen bılmıyorum.biliyorsun sınav sıstemı değişti yenı eklenen konularla bas edebilirmisin en basta bunu düşün.sabah yada aksam hiç fark etmez en verımlı oldugun zamanı sen daha ıyı bılırsın o zamanı sen ayarlıcaksın.
bence calısma sıstemı su satte kalk bu saatte calıs su kadar calıs cok bos cünkü o saatte calısamayabılırsınsaatlı programa uymak cok zordur.düşünsenıze okul yada dershaneden cıktın(gidenler için) eve gelıyosun saatlı progamın var ve senın calısma saatın geldı ama sen daha eve gelemedın en basıt bı ornek.
benim düşüncem her günü bir ders belirle atıyorum pazartesi matematık koy o gün boyunca mat calıs
arkadaşım bende uludağ ekonometri yi bıraktım ve yeniden hazırlanıcam..bu sene türkiye 1.olan arkadaşın dediği çok iyi ve işin sırrı olan bi cümle söyledi "eksiklerimi çok iyi biliyodum "..bence çoğumuzda bu sorun var genelde eksik olduğum konudan soru çözemiyoruz ve bırakıyoruz eksikleri görüp üstüne gidersek istediğimizi alırız diye düşünüyorum
ya arkadaşlar bende elimden geldiğince çalışıyorm çabalıyorm ..mesela derslere yeni başladığımzda süper gidiyor herşey konular yeni ,az..düzenli tekrar yapıorm anlıyorm herşeyi.ama sonra konular artınca bi bakıyorm ipin ucunu kaçırmışm we sonrada toparlamam çok zor oluyor yaa...