Dersizle Forumları

Full Versiyon: Ders videoları.....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar sitede uzun süredir bi durgunluk yok mu sizce????Hiç video eklenmiyor siteye her baktığımda aynı...Adminler haziran ayında yazın çok video ekleneceğini söylemişlerdi ama fizik hariç ben pek bi fark göremedim......Admin arkadaşlar imkanlar dahilinde biraz video eklenebilir mi özellikle matematikte.....malum okullar da yaklaşıyor....neyse herkese başarılar teşekkürler.......
saol derizleyici ilgilenılecektır..... saol gozkirp
Eleştirmek çok kolay arkadaşlar bizim ne şartlar altında çalışmalarımızı yürüttüğümüzü kimse bilmiyor tabiki, inkar etmiyorum ders videolarını ekleyeceğimizi söyledik fakat iki öğrenci kimseden destek almadan bunu nasıl başarabiliriz veya nereye kadar ?. Ücretsiz ders verecek öğretmen bulamıyoruz bulduklarımız ise birkaç hafta sonra bizi yarı yolda bırakıyor. Sadece fizik ekleniyor diyorsunuz bunun nedeni yasin hocamızın bizi yürekten desteklemesi. Şimdilik bukadar yazıyorum umarım fikrin veya fikirleriniz değişmiştir arkadaşlar tatmin olmayan var ise sonra kendisine daha detaylı olarak anlatabilirim.
umitdilli Demişki:

Eleştirmek çok kolay arkadaşlar bizim ne şartlar altında çalışmalarımızı yürüttüğümüzü kimse bilmiyor tabiki, inkar etmiyorum ders videolarını ekleyeceğimizi söyledik fakat iki öğrenci kimseden destek almadan bunu nasıl başarabiliriz veya nereye kadar ?.  Ücretsiz ders verecek öğretmen bulamıyoruz bulduklarımız ise birkaç hafta sonra bizi yarı yolda bırakıyor. Sadece fizik ekleniyor diyorsunuz bunun nedeni yasin hocamızın bizi yürekten desteklemesi. Şimdilik bukadar yazıyorum umarım fikrin veya fikirleriniz değişmiştir arkadaşlar tatmin olmayan var ise sonra kendisine daha detaylı olarak anlatabilirim.

Ya bakın ben sizi anlıyorum hatta en başta yazarken bunları söylersiniz diye 'imkanlar dahilinde' diye bir söz kullandım..Bakın biz sizi anlıyoruz ve her fırsatta teşekkür ediyoruz.Ayrıca her yerde sizin sitenizi dağıtıyoruz gerçkten çok büyük bir hızla yayılıyor bu site....Bakın bunu övünmek için söylemiyorum ama ben 400.000 üyesi olan bir forum sitesinin eğitim bölümünde bu siteyi söyledim ve büyük bir yankı uyandırdı....Oradaki öss ye hazırlananlardan tutun da bilgisayar öğrenmek isteyene hatta oks hazırlıklar bile geldi..... Yani o konu sayfalarca uzadı teşekkürlerden okumaktan bıkmıştım yani.........Yani bunları şunun için söylüyorum:'Biz de sizlerin arkasındayız.Bunu bilmenizi istiyoruz.Her gördüğümüz,her gittiğimiz yerde sizi söylüyoruz,sizin sitenizi dağıtıyoruz..'Ama sizde bizi anlayın biraz bu kadar fazla kişi var...Okullar açıldı açılacak ve herkesin aklına dersler geliyor...Çoğu kişi de burdan çok önmli kazanımlar elde ediyor(bende dahil) O yüzden sizden böyle bir istekte bulunuyoruz.Neyse Allah yardımcınız olsun,hepimiz sizin arkanızdayız.Ne zaman yapabilirseniz o zaman koyun....Kolay gelsin herkese iyi akşamlar,başarılar........
Dersizleci arkadaşım anlayışın için teşekkür ederiz. İnanın her gün bu site için ne kadar fazla şey yapabiliriz diye düşünüyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Hiç bir zaman kendimize ait bir çekim yerimiz olmamasına rağmen bugün yaklaşık 250 ders videosu sitemizde var. Yayına ilk başladığımızda sadece 77 video vardı. Ne yazıkki ülkemizdeki büyük şirketler veya kuruluşlar bize karşı çok duyarsız kaldılar.
Bu çok uzun bir hikaye...
Bir gün bu siteyi yapabilmek için nelere katlandığımızı detaylı bir şekilde anlatacağız...
Umudu kaybetmemek lazım...
Referans URL