Dersizle Forumları

Full Versiyon: EA'da hangi MesLek ÖNerir Siniz?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ilk önce slm herkese.bn bu sene lise 2'ye geçtim.düz lisede okuyorum..daha alan seçmedim..büyük bir ihtimalle ea'yı seçeceğim...ama şuana kadar bi meslekte karar kılamadım..karar veremememin nedenleri ise ileriki zamanlarda iş bulabilme ihtimalimiz veya da Ea'da kendimin karakterlerine ve becerilerine göre mesleklerin az olması..siz büyüklerimden veya benimle yaşıt olan arkadaşlarımdan yardımm ve öneri alama istedim şimdiden çok teşekkür ederim..
bence sınıf öğretmenliği daha iyi diğer branşlarda iş sorunu war kamudur iktisat işletme mezunları işsiz sınıf öğretmenliği en çok atanan bölüm ben sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum en garanti meslek öğretmenlik tabiki en iyi sen bilirsin nereyi seçeceğini
bence bu senin hangi mesleği yapıp yapamayacağına bağlı birşey.iktisat işletmede iş yok deniliyor ama bu illaki devlette iş olması gerekmiyor.aklını kullananlar bu mesleklerde çok başarılı olabiliyorlar.ayrıca birçok sınıf öğretmeni de atamada sıkıntı çekebiliyor.
arkadaşlar ben de sınıf öğretmenliğini düşünüyordum ama işte sınıf öğretmenliğinin benim için ideal bi meslek olmadığını anladım.çünkü sınıf öğretmenliği sabır istiyo..bende kendime bir özeleştiri olcak ama işte küçük çocuklar ile uğraşmayı pek sevmiyorum ondan...şimdi sizler de bana kızıcaksınız ama ne biliyim ya çok kararsızım son 2 günüm kaldı seçim yapmama offf...
kararsız kalmak çok kötü birşey ben bunu 1 hafta boyunca yaşadım ve çok ağır geldi çünkü hem polis okulunu kazandım hem de üniversite ikisi arasında çok gittim geldim çok kararsız kaldım ama tercihim üni oldu çünkü polis olma hakkımız her zaman var
bilgehan doğru demişsin sınıf öğretmenliği sabırı çok ister düşün 1.sınıfa gelen çocukları gulen onlara okuma yazma öğretmek ne kadar zor olurgulen
yani abii..bnde ondan istemiyorum ben daha kendi kardeşimle hergün kavga ediyom bide minik çocuklarla uğraşmak ççokk ama çok zor..
arkadaşım bende yeni lise 2 deyim ve ea yı seçeceğim...Bende Anadolu öğretmen lisesindeyim...Ben ea dan hukuka gidicem sana da öneririm..Çünkü en garanti meslek budur ea da...Ea nın tıpı hukuktur arkadaşım..Sınıf öğretmenliği fln hikaye boşversene mezun olanları görüyoruz atanmak için neler çekmiyolar.....Hukuk garanti hele bi de hakim,savcılık sınavını kazanırsan tamamdır......Ben sana hukuku öneririm üniversite olarak başta Ankara üniversitesi,o olmazsa Marmarayı öneririm...Tercih senin yine de kolay gelsin..Başarılar......
ben mat-fen öğrencisiyim ama bu sene EA tan tercih yapcaktım vazgectim bence eger EAdaysan 1)hukuk 2)psikolojik danısmanlık
2)halkla ilişkiler 4)sınıf ögretmenliği derim tabi yine e karar sana kalmıstır sonradan pişman olacagın seyler yapmamya calıs derim siritansiritansiritansiritan
dersizleci Demişki:

arkadaşım bende yeni lise 2 deyim ve ea yı seçeceğim...Bende Anadolu öğretmen lisesindeyim...Ben ea dan hukuka gidicem sana da öneririm..Çünkü en garanti meslek budur ea da...Ea nın tıpı hukuktur arkadaşım..Sınıf öğretmenliği fln hikaye boşversene mezun olanları görüyoruz atanmak için neler çekmiyolar.....Hukuk garanti hele bi de hakim,savcılık sınavını kazanırsan tamamdır......Ben sana hukuku öneririm üniversite olarak başta Ankara üniversitesi,o olmazsa Marmarayı öneririm...Tercih senin yine de kolay gelsin..Başarılar......

bide arkadasım böyle demiş zaten eger sınıf öğrt okudunmu kpss dende iyi bir puan aldınmı kesinlikle atanırsın o konuda bi şüphen olmasın derim tamambazı derslerden mezunlar cok sıra gelmeyebilir dersin ama sınıf öğrt,mat öğrt,fizik öğrt acıklar bence bayagı var
abi hukuk ya başka bişey söylemeye gerek yok...ea deyince hukuk denir yani 2.2=4 kadar kesindir bu..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL