ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI BİR SİTE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ...
Bende siteyi bu sabah televizyonda gördüm ve gözlerime inanamadım.gerçekten türkiyede yapılamayanı yapmışsınız arkadaşlar (parasız eğitim).parasız eğitime devletin gücü yetmiyorken bu arkadaşların böyle bi şeyi başarması gerçekten insanın gözlerini yaşartıyor.Benim önerim siteye destek amacıyla bi fonun açılması,yani isteyen arkadaşların bağışta bulunması veya aylık olarak üyelerden 1 ytl gibi sembolik bi rakamın alınmasıdır.böylelikle hem site kendi ayaklarının üzerinde duracak hemde bu arkadaşlar bizlere ve ülkemize daha yararlı olacaklardır.Başarılarınızın devamını diliyor ve allah sizden razı olsun diyorum.
tebrikler .
site harika
çok güzel yaw
Arkdaşlar gerçekten çok güsel bi site olmuş tebrik ediyorm
Ben bu sene universiteye hazirlaniorm ve dershanede anlamadıım konuları hemn burda tekrar edebiliyorum ve burda çok da iyi anlaıyorm! Anlamasamda geri sarıp tekrar izliebiliyorum yani
Gercekten cok fazydalı bi site olmus! Dersleri anlatan öğrenci arkdaşlara gercekten sonsuz teşekkrler
selam öncelikle site kurucularına en içten tebriklerimi belirtmek isterim.ben dgs ye hazırlanıyorum ve dersanede kaçırdığım anlamadığım yerler burada daha güzel anlatılıyo.bu projeye kayıtsız kalmamamızı belirtmek istiyorum.büyüklerin bu siteye gelişmesi için yardım etmelerini diliyorum.
bende bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepsinden fakat bugün kapanma ihtimalinin felan olduğunu duydum inşallah kapanmaz devamlı olmasını diliyorum
[font=Times New Roman][align=center][size=x-large][color=maroon][b]helal olsun size çok teşekkür ediyorum bu siteyi yaptıgınız için sitenizin adresni bu gün (19 aralık 2006) POSTA GAZETESİnden öğrendim ve çok sevindim tebrik ediyorum szleri ve ekliyorum
işte TÜRKLÜK BUDUR
Kurucu Arkadaşlara Selamlarımla...
Gerçekten büyük iş yapmışsınız Birgün gazetesinde gördüm sizi...ve amerikan şirketlerine hayır derken hayal ettim.Bence bu Türklük değilde İnsanlıktır!Bunun değeri 1.5 milyar dolardan kat kat fazla olmalı.Güzel bir şey yapıyorsunuz ve emin olun karşılığını bir şekilde alacaksınız...her ne kadar istemesenizde
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık...
Arkadaşlar Türkiye gencleri için yapılma gerekenin en iyisini yapmışsınız sizlerle gurur duyyoruz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20