Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
valla size helal olsun bu kadar başarılı bir iş yaptığınız için sizi tebrik ederim
ewet gercekten cok guzel bı sıte.takıldıgım konuyu acıp bakabılıyorum cok saolun.....
gerçekten süper olmuş kutlarım!!!bu düzeyde ve bu bilinçte eğitim vermek için çabalıyan sizlere sonsuz teşekkürler!ELLERİNİZE SAĞLIK gulcaliskan
Tüm zorluklara rağmen büyük fedakarlıklar yaparak , Türk gençliğinin eğitimi konusunda gerçekleştirdiğiniz bu mükemmel proje için sonsuz teşekkürlerimi sunarım ...
Arkadaslar sizi tebrik ediyorum.kesinlikle takdiri sonuna kadar hak ediyosunuz.
arkadaslar sizi 20 aralık 2006 tarıhlı yenı asır gazetesinden ogrendim sitenizi dolastım bence harika olmus sizleri ve size destek veren herkeze bir izmirli olarak saygılarımı sunarım basarılarınızın devamını dilerim
eger gercekten bu siteyı yabancı bır kurukusa satmazsanız izmir için ve turkıye ıcın dersaneye gıdemeyen cocuklar ıcın co ıyı olur.
ALLAH SİZİ TÜM ÖGRENCİLERE BAĞIŞLASIN

DUALARIMIZ SİZİNLE

SAOLUN
çok teşekkürler hakkaten çok güzel bir site arkadaşlarımada önerecegim ellerinize saglık böle bir site yaptıgınız içinsiritan
siteniz çok güzel.dershaneye gidemeyen arkadaşlar için çok iyi olmuş.sayenizde dershanede anlamadığımız konuyu rahatlıkla burda tekrar edebiliyoruz.elinize ve yüreğinize sağlık.tebrikler.
wala sizler şüpersiniz,,,cok teşekkürler,,emeğinize sağlık,,,allahım tüm güzellikleri mutlulukları sizlere versinsiritan thank yousiritansiritansiritan
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL