Gerçekten Ellerinize,Emeğinize ve Yüreğinize Sağlık... Çok Faydalı Bir Site...
En Büyük Tebrikler Sizlerin Olsun...
böyle bir şey yaptığınız için sizi kutluyorum çook teşekkür ediyorum bana çok faydanız oldu teşekkürler sevgiler saygılar
Çok teşekkür ederim böyle bir site kurduğunuz için .html dersleri bana çok yaradı işuan 5. ders deyim inşallah 12. derste herşeyi öğrenmiş olurum.
ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Bu sabah gazeteden öğrendim.Çok gururlandım.Sizleri tebrik ediyorum.Günümüzün maddi çıkar dünyasına,umarım iyi bir ders olur..Ayrıca diğer gençlerinde sizlerden örnek almalarını diliyorum.Sitenizden benimde çok yararlanacağımı biliyorum.Teşekkürler ve başarılar.
bence de çok güzel ve yararlı bi site olmuş..ben seneye dershaneye gitmek istiyordum ama artık burdan da çalışarak öss ye girebilirim diye düşünüyorum..ellerinize sağlık!!!
slm. çok güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.allah sizlerden razı olsun.sayenizde bi şeyler anlıyom.
site cidden çok güzel olmuş elinie sağlık diorumm
siteyi bn geçen hafta öğrendim annm haberlerde izlemş gir bi bak bklm ddi trigometri videolarına baktım bnde gayet güzl ya...cidden çok ii bi iş başarmışnsz
tek tek tebrik ediyorum

üstadLarım ßöyle ßir site kurduqunuz iciN ALLah razı oLsun , ßende matematiqi sevmiyOrum , sevmiyordum da şimdi yeni konu trigonometriyi iŞlemeye ßæşladık ve okulda öqrendiklerimden sonra ßurda da ßir tekrar ettim ve demek ki oluyormuŞ dedim , tekrar tekrar teŞ ederim ..
çok güzel bir site olmuş tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum ve kimya ve felsefe derslerininde olmasınıda istiyorum.
bu güsel site için kurucuyu tebrik ediyorum..başarılarınızın devamnı dilerim...
bende matematik öğretmeniyim..elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım;tabi siteye girebildiğim sürece...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20