Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
elinize dilinize sağlık,, cidden güzel düşünmüşsünüz...
orman mühendisliği okuyorum son sene, bi şekilde yardım etmek isterim,... kolay gelsin...
bizim için bu kadar uğraşıldığını görüp de ders çalışmamak imkansız.bazen insanlar bizim kendimizi düşündüğümüzden daha çok düşünüyor bizi....herşey için teşekkürler
cilek89
bende teşekkür ederim dersaneye gidemeyen arkadaşlarımıza yardım ettiğiniz için...başarılarınızın devamını diliyorum ayrıca html hocamız cok yakısıklı gazetedede resmi vardı...
Site gerçekten çok süper..Özellikle fizik hocamızın ellerinden öpüyorum optiğin mantığını o hocamız sayesinde söktümgulen Emeğinize sağlık
gerçekten cok buyuk bir iş çok tesekkurler herkese eminim bu siteye benim gibi dershaneye gidemeyen pekcok arkadasımız girecek bende dershaneye gidemeyen bikac arkadasıma tavsiye ettim...Allah sizden razı olsun cok tesekkurler...TEBRİKLER
cilek89
sitenizden cok memnunuz bütün arkadaşlarıma hocalarıma yaydım
birde üye adımı söyledim
beni referans versinler diye

ilk bu siteyi cumhuriyet gazetesinden annem okumuş bana söyledi hatta resminizde var sevgili html hocamızın tekrar teşekkürler

para karşılında yapmadığınız için ayrıca gurur duyuyoruz sizlerle
cümleler alakasız oldu ama ...gozkirp
posta gazetesinde okudum yapanlardan Allah razı olsun arkadaşa söyledim bannerını kendi sitesine ve arkadaşlarına ekleticek bence bu sitenin yayımı için arkadaşlar bayabi sıkıntıya giriyor reklam felanda olur inşallah ilerde site kendi kendini dönrür Allah yardımcınız olsun inşallah bişeyler olurda bizde yardım edebiliriz size elimizden geldince yine kendimize yardım etmiş olsakta siritan
WALLA ne yalan sölyliyim manyak güzel olmuşşş...acıkcası okl hocalarmdan güzel anlatıosunuz...ALLAH razı olsungozkirp başarılarınızın dewamını dilerimm.
ellerınıze saglık
allah razı olsun ya ne diyeyim vallahi çok yardımcı oluyorsunuz bana..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL