Merhaba Dersizle ailesi,
Sitenizi çok beğendim.
Böyle bir çalışmaya imza attığınız için sizlerden Allah razı olsun.
Aynı ciddiyet ve samimiyetle devam etmeniz dileğiyle.Allah-u Teala sizleri çalışmalarınızda muvaffak eylesin.
bu güzel cümlelerin arkasına sadece bol "i" li AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN eklemek gerekiyor

her şey için sağolun yönetici,moderatör ve moderatör adayı arkadaşlar.
üyeleriniz sizi çok seviyor
hakikaten böyle yararlı bir siteyi internet dünyasına kazandıran kurucularımızı yürekten tebrik ederim.Videoların çoğalmasını isterim.
Gösterdiğiniz çaba, harcadığınız emek, azminizle buralara kadar gelmeniz ve sizi takip edenler adına yaptığınız bu faydalı çalışma için tüm site ekibine;emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah kalan zorlukları da kolaya çevirip daha iyi bir şekilde devam etmeyi nasip etsin Yaradan sizlere. Hepinize sevgiler.....
Gençlik bir çiçek mevsimi gibi iç açıcı,cıvıl cıvıl bir dönemdir.Hayatın tanındığı,şahsiyetin temellendiği,duyguların canlandığı,geleceğin planlandığı ömrün en tatlı mevsimidir…
Kıymetli cevherlerin düşmanı çok olduğu gibi çocukların ve taze nesillerin de manevi düşmanları çoktur…
Bu garip zamanda böyle mükemmel üstü çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim…
ZEHR-İ ZAKKUM....
SİTEMİZİN YENİ HALİ GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ..
TÜM ADMİNLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
evett ellerinize saglık giriş sayfamız süper olmus
sitenin yeni hali çok güzel herkese hayırlı olsun
gerçekten güzel bir giriş sayfası hazırlayanlara teşekkürler...
ben de çok beğendim tebrik ederim gerçekten çok hoş olmuş
Teşekkürler arkadaşlar elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Yardımlarından dolayı "bağsız deli gömleği" mod.umuza da çok teşekkür ederiz

.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20