Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
supergirl
gözlerim yaşardı maşallah site super...
süper bir site siritan
emeği olan herkese teşşekkür etmek istedim gozkirp
3348 Ya site çok güzel hele matematik öğretmeni 48Ziya SÖZEN48 sayesinde matematiği o kadar iyi öğreniyorum ki artık matematiği sevmeye başladım. 4833
3348 Ya site çok güzel hele matematik öğretmeni 4846Ziya SÖZEN4648 sayesinde matematiği o kadar iyi öğreniyorum ki artık matematiği sevmeye başladım.Teşekkürler dersizle ailesi! 4833
bende ziya hocamı çokkkkkkkkk seviyorumm.
qerçekten çok güsel bi site googlede rastgele ders çalışma sitesi ararken bu siteyi buldum...ilk baş biraz bakındım daha sonra bu sitenin bana yarayacığını düşünerek üye oldum sadece derse yönelik işte bu yönden çok beğendim...we bazı arkadaşlarıda yönlendirdim....çokta beğenen oldu...
emeğinize sağlık....tebrik etmek lazım...
qerçekten çok güsel bi site googlede rastgele ders çalışma sitesi ararken bu siteyi buldum...ilk baş biraz bakındım daha sonra bu sitenin bana yarayacığını düşünerek üye oldum sadece derse yönelik işte bu yönden çok beğendim...we bazı arkadaşlarıda yönlendirdim....çokta beğenen oldu...
emeğinize sağlık....tebrik etmek lazım...
elinize sağlık allahrazı olsun
siteniz cok faydalı, tüm öğretmenlerin ve sitede emeği geçenlerin hepsine tek tek teşekkür ederimsiritan
2 yıl oldu bu siteye geleli şu an mersin üniversitesindeyim ve bu site ve öğretmen arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar bizim için.uzunca bi zamandır yoktum bundan sonra arada sırada da olsa gelmeye calışacam siteye iyice bi baktımda eski kalite ve seviyesinden zerre kadar bi kaybı yok site yöneticilerini tebrik ediyorum yeni arkadaşlara da başarılar...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL