Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
gerçekten çok güsel bi site yarın biyoloji sınawımız var ve bn sizin sayenizde ve sitenn tabiki sınawımın çok güzel geçeceğine inanıyorum şimdiden çok sağolun...ellerinize sağlık!!!!
sizleri tebrik ederim gerçekten dershaneye gidemeyen aynı benim durumumda olan arkadaşlara çok faydanız oldu. Ben bi yönden şansızlık yaşadım bu siteyi daha yeni duydum keşke en baştan haberim olsaydı öss ye daha iyi hazırlanırdım ama olsun sağlık olsun artık bu siteden haberim var ve gerçekten çok faydalıı emeği geçen herkese çok tşk ederim gerçekten harika heryönüyle
S.a
Gerçekten çok güzel bir site ve emeği çok fazla olan bir site. Tebriklere şayansınız. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
Selametle...
Ellerinize sağlık arkadaşlar gerçekten çok güzel olmuş. okul sitemizden sitenize link verdim umarım bir sakıncası yoktur. öğrencilerimiz bilgilerinizden faydalansın istedim. böyle bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba ,, cok anlamlı bir site olmus,basarilarinizin devamini dilerim.
gün gectikce dahada kuvvetLi bir sekilde ilerleyeceginizden kusku duymuyorum.zaman buna eslik eder diye düsünüyorum,tbR..
site gercekten cok ii umarım ders konuları artmaya devam eder
walla ne diyim tek kelimeyle harika sans eseri bir arkadastan duydum ama tum arkadaslarıma reklamını yapıyorum bu sitenin guzel olmus kafama takılan bir kac soru var dı bu site sayesinde pek kalmasdı siritan

TEŞEKKURLER ALLAH RAZI OLSUN
gerçekten süper bende kanal d de dördüm sadece bi kere reklam geçti ama hemen girdim siteye çok beğendim emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah'ta onların gönüllerine göre versin bütün dileklerini kabul etsin diyorum
bir teşekkürde benden..
kardeşim dersaneye gidemiyordu ve ben yardimci olmaya çalişiyordum.sitenizi duyduğum ve izlediğim zaman ne kadar mutlu oldum anlatamam...şimdi o eksik konularına bakıyor bende kpss için eksik konularima bakıyorum...emeğinizin karşılığı ödenemez...çok çok teşkkürler..ve allah razı olsun hepinizden...
bende bugün deneme sınavına girdim.matematik bölümü süper geçti.yanlış anlamayaın diğer bölümlerde güzel geçti ama matematikte eksiğim vardı.yıllardır yapamadığım soruları yaptım.iyiki varsınız.geliyorum bu gidişle sizin üniversiteye
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL