Bende bu kanalı çok beğendim gerçekten çok güzel.Teşekürler.bende diğer arkadaşalr gibi yenilik istiyorum.Mesela;ingilizce dersi konula bilir yada yarışma yapılabilir.sizcede güzel olmaz mı?
kardeşlerim hevesininizin vede umutlarınızın devamını diliyorum..
yakında bilgisayar programcılı hakkında derslerle size katkıda bulunacağım.
Sayın Site Hazırlayanları Wallaha Size Çok Tesşekkürler Bende Öss ye Hazırlanıyorum 2 . senemiz ve burdan Tüm Öss ye Hazırlanan Arkadaslara Başarılar .Bende ÖSS-ÖYS-KPSS-LGS Sınavlarına Hazırlık Sorularına Bir Wep Page Hazırlıyorum ve Bitirecem İlk İşim Sizlere Yollamak Olacak...
Sitenin hikayesini birçok yerde duydum ve okudum. elimden geldiği kadar benim gini össye hazırlanan arkadaşlarıma duyurmaya çalışıyorum. Böyle bir site yaptığınız için Allah sizden razı olsun..
ben YINE TEBRIK ETCEM TEBRKLERRRRRRRRRRRRR bende yayiyorum elimden geldikce b,le guzel bi siteyi
bende tebrik edicem

bana bu siteyi prenses soyledi bu yüzden prensese teşkür ederim ve siteye emeği geçen herkesi de tebrik ederim
öncelikle kendi adıma ve bütün dersizle üyeleri adına teşekkürlerimi sunarım . çok kaliteli bir site olmuş bütün öğrencilerin bu siteden yararlanmalarını tavsiye ederim . ben lise 1 öğrencisiyim yeni üye oldum ve bu siteden pek çok konuda yararlanacağım ancak videolarda bazı derslerin konuları çok eksik o konular tamamlanırsa daha iyi olacağına eminim neyse tekrar teşekkürler
çok teşekkür ederim emeğinize . Herkese ücretsiz dersane imkanı ve eğitim olanağı sunabilmek amacındaysanız tebrikler. bir site vardı oradan ucretsiz döküman indiriebiliyorduk. sayısız döküman vardı. bir müddet sonra ne olduysa bi baktım ki üç beştane döküman kalmış. ben bunun sebebinin dökümanların parayla satılmasına bağlıyorum. ucretli döküman indirilebilen siteler var. ben ücretli olmasından nefret ediyorum. çünkü ücretli olan bir yazılım varsa ,onu ücretsiz bulmakta mümkündür. ve maddi olanağımız pek iyi değil. bilgi paylaştıkça çoğalır düşüncesinden yola çıkanlar şifleri-paralı yazılımları şifrelerini çözüp herkesin kullanıma sunmakta ve böylece azda olsa eşitlik sağlanabilmekte, herkese eğitim ve teknolojiyi takip edebilme imkanı doğmaktadır. eğer böyle olmasaydı şimdi birçok ev kullanıcısı windows vs.. kullanamazdı... siz ve sizin gibiler olmasaydı ben ve benim gibiler birşeyler öğrenebilme imkanından mahrum edilirdi. Umarım ileride ucretli hale çevirmezsiniz ve şu an çok az olan döküman sayısını arttırırsınız.
eğer katkılarım olabilirse desteğe hazırım. Saygılar.
çok teşekkür ederim emeğinize . Herkese ücretsiz dersane imkanı ve eğitim olanağı sunabilmek amacındaysanız tebrikler. bir site vardı oradan ucretsiz döküman indiriebiliyorduk. sayısız döküman vardı. bir müddet sonra ne olduysa bi baktım ki üç beştane döküman kalmış. ben bunun sebebinin dökümanların parayla satılmasına bağlıyorum. ucretli döküman indirilebilen siteler var. ben ücretli olmasından nefret ediyorum. çünkü ücretli olan bir yazılım varsa ,onu ücretsiz bulmakta mümkündür. ve maddi olanağımız pek iyi değil. bilgi paylaştıkça çoğalır düşüncesinden yola çıkanlar şifleri-paralı yazılımları şifrelerini çözüp herkesin kullanıma sunmakta ve böylece azda olsa eşitlik sağlanabilmekte, herkese eğitim ve teknolojiyi takip edebilme imkanı doğmaktadır. eğer böyle olmasaydı şimdi birçok ev kullanıcısı windows vs.. kullanamazdı... siz ve sizin gibiler olmasaydı ben ve benim gibiler birşeyler öğrenebilme imkanından mahrum edilirdi. Umarım ileride ucretli hale çevirmezsiniz ve şu an çok az olan döküman sayısını arttırırsınız.
eğer katkılarım olabilirse desteğe hazırım. Saygılar.
Arkadaşım site var olduğu sürece ücretsiz olacak. Bizim amacımız kesinlikle kullanıcıdan para almak değil zaten eğitimin ücretsiz olduğu söylenen ülkemizde eğitime yeterince para harcanıyor. Fakat sitemizde hicbir zaman lisanslı bir yazılım sunulmayacaktır, Free veya demo programlar verilebilir. Korsan Cd/Program a kesinlikle karşıyız. Tamam bunların fiyatlarının yüksek olduğunu kabul ediyorum ama örneğin widows yerine linux, ms office yerine openoffice gibi ucuz veya bedava programlar kullanılabilir.
ben linux kullanmayı çok istiyorum ama bilgisayarıma uygun linux bulamıyorum. indirdiğim linux lar en az 256 mb ram istiyor. benim pc
cel 300 ve 96 mb sdram buna uygun hangi kurulabilen linux var. yardımcı olursanız,download adresini verirseniz sevinirim .
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20