ya ne eksi si, tamamen şahane bişey olmuş. Sizlere binlerce hatta milyonlarca yok yok trilyonlarca TEŞEKKÜR az bile. Yani kendimden çok eğitime ihtiyacı olupta iyi bir eğitim alacak gücü olmayanlar için çok çok teşekkürler. Bizden geçmiş zaten. Ama buna rağmen banada çok faydası olacak. ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN
ya ne eksi si, tamamen şahane bişey olmuş. Sizlere binlerce hatta milyonlarca yok yok trilyonlarca TEŞEKKÜR az bile. Yani kendimden çok eğitime ihtiyacı olupta iyi bir eğitim alacak gücü olmayanlar için çok çok teşekkürler. Bizden geçmiş zaten. Ama buna rağmen banada çok faydası olacak. ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN
teşekkürler yorumlarınız için. çok güsel yazmışsınız.
dersizle cafe bölümünü iyiki açmışsınız.gerçekten güzel olmuş.okuyup okuyup gülüyorum.tekrar sağolun.
ben bu konuda tek kelime sölerim
MÜKEMMEL BİR SİTE
pek tek kelime olmadı ama idare edin artık

emeği geçen herkesin eline sağlık herşey gönlinüzce olsun inş ünivesiteyi kazandığımz haberinide bu siteye verriz..

ÇOK İYİ OLMUŞ GERÇEKTEN
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
emeğinize sağlık mükemmel
ben bu siteyi bir proğram aracılığıyla öğrendim siteniz hakikaten çok güzel hem maddi durumu olmayan ve dersene gidemeyenler bu siteyle rahatlıkla çalışabilirler
bende program aracılığıyla öğrenmiştim.
ben böyle temiz site yoktur diyorum valla..... herkese teşekkürler...
emeğinize sağlık
süper bir site olmuş
teşekkürler...
Birçok ders le ilgili forum ve site var ama dersizlenin forumu çok kaliteli yazılan mesajlara anında cevap geliyor modlar ve adminler görevlerini çok iyi yapıyor ve başlıklar sadece derse yönelik olduğundan aranılan konu çok kolay bulunuyor bu hizmeti sunanlara teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20