Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
tamamdır..anlasıldı yanı coskuyu vermek ıcın bıraz zaman gecmesı gerekecek...ama mantıklı olanda bu....herseyı yerınde zamanında yapmak gerek....bos vakıtlerı geyıge cevırmek o zamanların daha ıyı kullanılması goz onune alınırsa mantıksız olan...

AMY CİM İLGIN ICIN SAOL...siritan
Bu harika site için tebrik ve teşekkür ederim.Bu sene inşallah öss 2007 deki amacıma ulaşmam da yardımı dokunacak bana bu sitenin...
ben dershaneye gitmiyorum fakat burda eksiklerimi tamamlayabiliyorum hepinize sonsuz teşekkür ederim iyiki varsınız siritan
hani büyükler derki eskiden bizim zamanımızda yoktu die şimdi bunu ben diyorum 26 yaşındayım sakarya üni.inşaat bölümünü bitirdim.(benim zamanımda ne internet yaygındı ne de www.dersizle.com vardı.)(ayrıca 2007 össde bende varımsiritan
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR İYİKİ VARSINIZ...
Sitenizi iki gündür takip ediyorum ama gercekten cok güzel ve yararlı bilgiler var emeğinize sağlık...
gerçekten çok güzel bi site
evet çok güsel bi site bizimde htmlden yazılımız var çok yararlı olcağını düşünüyorum teşekkürler hepinisee
ben siteyi bir tanidik vasitasi ile duydum aslinda ilk duydugumda üye olmaya calistim ama olmuyordu sonra sinirlenip vazgectim kismet bugüneymis simdi üye olabildim siteyi takip ediyorum ama üye olmadigimdan foruma acikcasi hic bakmadim zaten zamanimda olmuyor
site cok güzel cok yararli olmus hepinize tesekkür ederim
siteniz çok güsel olmus
HARİKA YA DERS VİDEOLARI ÇOK ANLAŞILIR. GEOMETRİDE ZORLANDIĞIM Bİ KONU VARDI AÇIĞI KAPATTIM ALLAH RAZI OLSUN
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL