Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mükemmel bir forum çok işime yarıyor ALLAH razı olsun emeği geçen herkezden.
gerçekten çok güzel bir paylaşım....ellerinize emeğinize sağlık çok yararlı olmuş....hele bu forum harika...sorularımıza yanıtlar buluyoruz...dökümanlardan yararlanıyoruz...gerçekten muhteşem...bu sitenin eşi benzeri yok bence.....emeğinize saygı....emeğinize sağlık
Müthiş bir site ve harika bir Forum... Tebrikler...
benim için harika birşey bu...okul- dershane -evde cdler ve www.dersizle.com benim için harika bir çalışma ortamı oldu

sitenin kurucularına öğretmenlere forum yöneticilerine ve arkadaşlarıma teşekkür ederim....
ben dershaneye gıdemıyorum ama burası tam bı dershane gıbı ellerınıze saglık cok tesekkurler.....
allah razı olsun diyorum çok yaralı bi site ben sınavlara burdan hazırlanıyorum çok yararını görüyorum arkadaşlarımada öneriyorum herkes çok beğeniyor emeği geçen herkese teşekkür ederim
emeği geçen herkese buradan çok teşekkür ederim.gerçekten çok faydalı bir site.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Aklıma tek gelen kelime "MÜKKEMELSİNİZ"
Sizin gibi idealist insanlara çok ihtiyacımız olduğu bir zamanda karşımıza çıktınız ve daha yaş olan ağaçlara eğilecek bir yön gösterdiniz.
Buraya sayfalar dolusu yazı yazmak istiyorum.
Sizinle ilgili gazetedeki haberi okuyunca çok duygulandım ve gözlerim doldu. Demek ki insanlık ölmemiş dedirtecek tarzda bir iş yapmanın haklı gururunu sonuna kadar yaşarsınız inşallah. Bende bu forumda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışacağım.

Sizlere en içten saygılarımı sunuyorum.
teşekürler ümit dilli, barış sözen ve diğer katkıda bulunan arkadaşlar; haberi okuyunca daha önceki maddi karşılık beklemeksizin yaptığınız işleri okudum ve bir genç atatürkçü olarak 2.üniversitemde bende türkiyem için yararlı işlerde herzaman varolucam.

haberi okumak isteyen arkadaşlar linki aşagıda(link vermek yasak ama sizinle ve bizimle alakalı)

http://www.hurriyet.com.tr/yasam/5633560...&oid=2
Bu fikri hayata geçiren arkadaşlarımızı kutlarım.Umarım aradığınız desteği bulabilirsiniz.Dokuz Eylül lü olmaktan gurur duydum. bu arada.
başarılar...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL