Dersizle Forumları

Full Versiyon: TEBRİKLER BÖLÜMÜ BURAYA!!!BAŞKA KONU AÇILMASIN!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADAŞLAR LÜTFEN TEBRİKLERİNİZİ VE TEŞEKKÜRLERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTİN...AYRI KONU AÇMASIN HERKES...
AÇILAN TEŞEKKÜR KONULARI KİLİTLENECEKTİR!!!
Siteniz gerçekten öncelikle çok yararlı olmuş!dersaneye gidemeyen ya da gidip anlayamayan öğrenciler için mükemmel olmuş.emeğiniz çok büyük herkes adına çok tşk edrim!kanal d sağolsun gozkirp
walla allah razı olsun sizin siteyi kanald de duydum optik konusunu dinledim ve dün oldugumuz yazılıdan 100 bekliorm COOOK COOOK TESKKÜRLER
BEN DAHA ÖNCE DE DERS İZLEYE GIRIYORDUM AMA FORUM AÇILDIGINI YENI OGRENDIM MUKEMMEL OLMUS ELERINIZE SAGLIK
ben zaten bu siteyi en başından beri takip ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten çok büyük bir emek var. çok zor şartlarda buraya kadar geldiniz(az çok bildiğim kadarıyla).başarılarınızın devamını diliyorum.çok faydalı bir site. her şey için teşekkürler...
bende sizi en basından berı takıp ediyorum.....hakıkaten cok onemlı bır ış yaptınız....ne kadar zorluk cektıgınızı bılıyorum....seneye 100 bınlerce zıyaretcınız olacagını soylemek cok ıddalı olmaz bence....

cunku mevcut sartlarda herkesın ust duzey egıtım gormesı ozel ders dersane vs...pek mumkun deıl...fakat sayenızde bu ıhtıyac karsılanmakta ve her gecen gun sagladgnız egıtım ortamı kendını gelıstırmekte....

maddi kaygınız olmadıgıda zaten ortada...aksı takdırde bu sıteyı paralı hale getırerek kazanc saglamanızda mumkundu.....

dolayısıyla ıyı nıyetınız ve calısmalarınızdan ötürü tebrık ederım sızlerı....
cidden site harika olmş....tebriklerrrr...teşekkürler ayrıca...ama lütfen kimya eklensin we en kısa zamanda daha çok konu eklensin.tekrar teşekkürler...

cherry Demişki:

walla allah razı olsun sizin siteyi kanald de duydum optik konusunu dinledim ve dün oldugumuz yazılıdan 100 bekliorm COOOK COOOK TESKKÜRLER

bunu duymak güzel iştesiritan
üstadım gercekten mükemmel bi olaya iş atmışsınız cok tesekkür ederim ben dershaneye gidiyorum ama anlamadıgım konular vardı suara hocalar yogun bana büyük faydası olacak eger üniversiteyi kazanırsam bu foruma havuz yaptırcam gulen :P
harikasınız bende kanald de duydum herkeze yayacam bu siteyi
(emeğiniz hakkı ödenemez)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL