öss 2006 8 yıl sonra öys konularının tekrar eklenmesiyle birlikte konu hacmi olrak hayli kabarıktı. haliyle yıllar sonra ilk kez bu kadar çok konudan giren öğrenciler için biraz zordu.ama seneye girecek öğrencilerin bu sınav sorularını(özellikle matematik) rahatlıkla çözer inancındayım
hiç belli olmaz arkadaşım...sen seneye matematik-1 in aynen böyle kolay olacağını mı sanıyosun??O bu sistemle ilk defa sınava giren öğrencilere yapılmış bişey olabilir...ama bundan sonra girecekler herşeyi gördüler ve hazırlıklı girecekler...
klasik olacak ama doğru bir söz sınav kolaysa herkese kolay zorsa herkese zordur ben bu sene 3.girişimde ilk tercihim afyonkarahisar kocatepe eğitim fakültesini kazandım ve mutluyum ilk 2 girişimde dersaneye gittim ve kazanamadım ama son girişimde dersaneye falan gitmedim +sınav sistemi değişti ve zorlaştı ama ben 320 alarak istediğğim yeri kazandım bu işler çok çalışmanın yanında iyi de şans ister önemli olan çalışmak ve Allaha dua etmek çünkü sadece çalışmak yetmiyor şans ta lazım ben girdim girdim olmadı bu sene hem öğretmenlik hem de polis okulunu kazandım onun için kazanamadığınız zaman üzülmeyin sonunda elbet olur herşeyin hayıurlısı
çok fazla konu olması bence bütün öğrencileri yordu.aslında şöyle düşünürsek okulda bu dersleri gördük dolayısı ile bu konular çıkmalıydı.ve çıktı da.sistemin durmadan değişikliklere uğraması öğrencileri daha da yıprattı.ama ben de seneye sınava girecekleri açıkcası daha şanslı buluyorum.şöyle ki sistem tam anlamıyla rayına oturmuş olacak ve hangi konuların nerde çıkacağı daha net bilinecek.ve en önemlisi bu öğrencinin çalışmasına ve gerçekten şansına bağlı birşey diye düşünüyorum.
bu arada konuyla alakasız ama dersizleci imzanı değiştirebilir misin mümkünse?gözü çok alıyo o yüzden

bende biraz bundan korkuyorum ya çünkü biz geçen sene öss de çıkmayacak diye trigonometri logaritma karmaşık sayılar gibi konuların üstünde hiç durmadık ama tabiki mahvolduk bu sene mezunları daha bilinçli olacak beni aslıl korkutan da bu bakmayın bu sene puanların düştüğüne seneyede aynı şekilde yükselirsede şaşırmayın inşallah olmaz ama içime dogan bu
HERŞEY HER ZAMAN ZOR DUR ZOR OLAN HİÇBİRŞEY YOKTUR DAHA EN BÜYÜK ZORU ÜNİVERSTEYİ OKURKEN GÖRECEKSİNİZ..
ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÇOK AZ ÖGRENCİ GİRSEDE ONLARI DA BEKLEYEN ÇOK KÖTÜ SÜRPRİZLER OLABİLİR ÖSYM GÜZEL TAKTİKLER SUNSAYDI ŞUAN MİLYONLARCA ÖGRENCİ BİRYERE YERLEŞİRDİ...
ÖSYM GÜZEL TAKTİKLER SUNSAYDI ŞUAN MİLYONLARCA ÖGRENCİ BİRYERE YERLEŞİRDİ...
bu konuda katılıyorum..

ya siz bırakın zoru kolayı yok öyle olacak yok böyle olcak. kimine göre puanlar yükselecekmiş kimine göre yerinde sayacakmış. bu konular bence çok saçma bizim görevimiz sadece ders çalışmak bunları düşünerek konsantrasyonumuzu dağıtmamalıyız. ne gereği var ki hem puanların yükseleceğini biliyorsak neden daha fazla ders çalışmıyoruzda habire burada geyik yapıyoruz..:S neyse arkadaşlar herkese iyi çalışmalar ve ALLAH' tan hayırlısı...!!! UGURCAN...
öss zordu ama kolay konuarda vardı ne diyeyim inşallah hep beraber kazanırız.