Dersizle Forumları

Full Versiyon: tum kodlar dogru fakat not defteri acılıyor kaydettiğimde...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkaslar bi sorum olacak ya ben su asagıdaki kodları not defterine yapıstırıyorum... dosyadan farklı kaydet diyorum... sonra tum dosyaları seciyorum ve deneme.html olarak kaydediyorum... fakat masaustune kaydolan dosyayı acınca bakıyorum kodlar acılıyor web sayfası olarak acılmıyor... sizce neden olmuyor onceden oluyordu aynı kodlar virüs falanmı girdi pc ye ne oldu bende anlamadım neden oluyor hiç birşey aklıma gelmiyor...lutfen yardım edin...

KODLAR BUNLAR

<html>
<head>
</head>
<title> dersizle </title>
<body>
ilk web sayfam
</body>
</html>
ya 5 kişi bakmıs kimse bişe yazmamıs ...allahallahh kimse bilmiyomu ya lütfen dedik acil dedik ama bişey yazan yok... :[
14 kişi bakmıs bir Allah' ın kuluda bişey dememiş ya nasıl iş bu anlamadım kimsemi bilmiyo .... yuh diyorum baska bişey demiyorum yuh ....
kardeş senin sorun aynı benim sorundan.. bende indiriyordum sonra bakıyordum ki başka bir şeyler yazıyor garip garip harfler sonra sinirlendim..... indirmiyorum kolayına arada bir indiriyorum....
Arkadaşlar Kusura bakmayın daha yeni gördüm başlığı özür dilerim. Html olarak kayıt ettiğiniz dosyanın üzerine gelin ve sağ tuşa tıklayın karşınıza bu dosya ile ilgili bilgiler gelecektir. Dosya türü: HTML Document yazacak onun altında ise Birlikte aç seçeneği olacak bunun karşısında internet explorer yazmalı sanırım sizde not defteri yazıyor. Bunun yanında değiştir seçeneği var oraya gelip yani değiştir deyip explorer seçeneğini aktif hale getirirsek sorununuz çözülecektir.
kardes yenı gormen onemli deil derdimize dermanı buldunya o yeter bize gec oldu guzel oldu gulen olsun cok teşekkürler oldu ama zaten eger html olmuyosa htm olarak deneyin onla olur hiç bişe olmassa buda benden olsun:d iyigunler iyi calısmalar
benim bildiğim kadarıyla .html olarak kaydettikten sonra altta bi şey daha var onu da tüm dosyalar olarak seçmek lazım
.html veya .htm olarak kaydettikten sonra tüm dosyaları işaretleyip işaretlememeniz sorun cıkarmaz gulen ben hiç işaretlemiyorum cünki kolay gelsin
arkadaşım title komutu head ın içinde olmalı.şimdi bir dene
bazen ufak şeyler insanı ne çok uğraştırıyor .şimdi denedim ben de .olduuu.sağol umitdilli 33
Sayfalar: 1 2
Referans URL