Dersizle Forumları

Full Versiyon: forumların hepsini inceledim ama göremedim!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar dersler en az testler kadar önemli... tamam kabul ediyorum bu kanalın bazı eksikleri var ama sizde aynı şeyi önceden yapsaydınız mademki bu kadar biliyorsunuz.... şimdi ben en önemli olarak gorduğum konu testler sonuçta öss ve buna benzer konuların hepsini almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda testlere cevaplandırıyoruz niçin bu kanalda kendini deneme gibi bir bölüm olmasın... bunu lütfen ciddiye alın kısa bir zaman kaldı ve derslerimin yarısından çoğunu buradan izledim. kısa zaman içinde fazla işler yapmak elimizde... hoşçakalın.....
("madem ki bu kadar biliyorsunuz" cümlesinden hiç hoşlanmadım)

bu kısa zamanda tüm konuların tamamlanmasını isteyenler var,sürekli yeni konular isteyenler var,test bölümü isteyenler var...
maalesef elden geldiğince yapılmaya çalışılıyor bunlar...
testleri alıp kendi kendinizi deneyebilirsiniz bence...

biz de insanızgulen
ayrıca bizlerde okuyoruz...okuldan kalan vakitlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz...
cidden ya biraz sabır dostum....daha site taze....ewet arklarında okulu var ....zamanla o istediklerinde olur ( :
bencede biraz sabırlı olunmalı bu istek cok daha önce istenmeliydi bence ki bir seylr yapılabilsin bu 1az sonana kaldım sıkıştım olayına dönmüyor mu?
Referans URL