Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sorun...!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
oyun yukluyorum sonra tıklıyorum simgesine sonra bu yazı geLio "can't create D3D device......" oyun acıLmıo dogaL olarak neden We nasıL duzEltırız Şimdiden yardımLarınız icin tahnk y0u...
Ekran kartının driver ını yükledin mi ? yada direct-x yükle o zaman sorunun çözülebilir.
bu ekran kartı driver ı değil arkadasın dediği gibi direct-x yükleyince sorun cözülür.
ikiside yükLü...! -Ekran kartım 3d yi destekLer.oyunLar onceden acıLıodu sonra da bu yazı geLdı ışte
mrsahin
ekran kartının özelliklerini yazarsan daha ii bilgi verebilirim.oynayacağın oyunu ekran kartı desteklemiyor olabilir
Ekran kartın bozulmus buyuk bir ihtimalle
o ekran kartını birde baska kasaya takıp aynı oyunu yuklemeye calıs
sorun nedendir ortaya cıkar
EKRAN KARTIMIN OZEllIKLERİ:
NvİDİA
fx 5500
256 mb
d3
opengL
He bide butun oyunLarda aynı Şey oluo

AYDIN UZ Demişki:

Ekran kartın bozulmus buyuk bir ihtimalle
o ekran kartını birde baska kasaya takıp aynı oyunu yuklemeye calıs
sorun nedendir ortaya cıkar

katılıyorum...
ya saol ama birde şöyle bir sorunum var bilgisayarı açtığımda hata raporu veren bir yer çıkıyor orayı kapatmam için her seferinde f1 e basmam gerekiyo o neden?birde artık oyunların yarısında kapatılması gerekiyor diye hata raporu geliyor?
Uyarıda Senin Ekran Kartının Ayar Yapılandırılması Hakkında Hata Veriyor Sen Sakın Bozuk Diye Değiştireyim Deme Bilen Birisine Ekran kartının En Son Driverini İndir ve Yükle Daha Sonrada Ayarlar Bölümünden OPEN GL ve 3D Device Ayarlarını Yap Yine Çalıstırmasa O Makineyi Benim Dükkana Getir :P
Sayfalar: 1 2
Referans URL