arkadaşlar bennim bilgisayara visual basic yüklemek istiyorum ama acaba cd sini nerden bulcam veya cd si yoksa başka türlü yüklemenin bir yolu varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Visula basic pahalı bir program. Orjinal yükleyebileceğini zannetmem, korsan program satan yerlerde kolaylıkla bulabilirsin. Türkiyede ki vb6 cdleri genellikle aynı ve içinde birde türkçe vb kitabı var. Kurulum ise Next, next demeden ibaret.
VB için yazılmış farklı bir kaç derleyici var. Linux için Gambas var ve gerçekten çok güçlü olduğu söyleniyor. Windows için ise bi tane buldum. Adı Envelop
Adres: http://www.***********com/
link vermek yasak arkadaşım...
İnternette arat bir sürü vbasic linki bulursun.Oralardan indirebilirsin. Kurulumu ise next next

internetten 4 ay dır aradım bulamadım.vb c++ sadece bedava dağıtlıyor..bende vb.net setup ı var ama 588mb..eğer hala bulamdıysan parçalarabölerek rapid e verebilirim.
arkadaşlar bennim bilgisayara visual basic yüklemek istiyorum ama acaba cd sini nerden bulcam veya cd si yoksa başka türlü yüklemenin bir yolu varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorumları inceledim sana önerilmemiş bi yol önereyim.. Bir paylaşım programı indir internetten her hangi bir arama motorunda(Google, Yahoo vs.) "Emule" diye arat. Yükle
arama çubuğuna Visual Basic 6.0 yazarsın (ben bunu kullanıyorum istersen vb.net'ide indirebilirsin) crack'li olan bi tanesini download edersin..
istanbulda oturuyorsan beyazit a git kardes

2 milyon ver al