Dersizle Forumları

Full Versiyon: AACCİİİLL BAKIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar program yazdım hemen ve artık sorun bitti buyurun sadece kuruyosunuz o kadar
repleri isterim
http://www.hemenpaylas.com/download/1540...s.rar.html
hemen bakıyom 1 dk.
evt oldu arkadaşım demek ki herşey

65.54.239.80 messenger.hotmail.com
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net

bu iki şey sayesinde serverler ilgili herhalde kontrol ede ede system32 attım sorun yok tertemizdir dosyayı indermeden işlem yapmak istiyorsanız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc yoluna gidiyorsunuz orda host dosyasını bulduktan sonra çift tıklayın(yada sağ farketmez) birlikte aç deyin notepad i bulun beraber açın.

127.0.0.1 localhost hemen altına

yazıyosunuz aynen şöyle olacak şekilde.

_______________________________________________________________________________________

127.0.0.1 localhost

sonra yukardan kaydet deyin ve msn çalışıyor siritan msn de benim gibi birilerini göremezseniz endişelenmeyin siritan yada endişeleninsiritan teşekkürler.
beraber açmaya gerek yok direk kur yeter programı kururken onu düşünerek yapdım
oldu ama nasıl buldun onu anlıyamadım?..
hani program yazar bazıları bende program yazıyorum
iyide :P ne programı bunda programla alakalı birşey yok winrar kullanmışın ben buraya bi program koyarım :P neyse ancak ipleri bulman şaşırtıcı neyse saol zaten herkes patır patır geliyor.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc yoluna gidiyorsunuz orda host dosyasını bulduktan sonra çift tıklayın(yada sağ farketmez) birlikte aç deyin notepad i bulun beraber açın.

127.0.0.1 localhost hemen altındaki

65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net yazanları silin/kaydedin ne olur ne olmaz bağlantı sorunu kalktı.
affetmez Demişki:

iyide :P ne programı bunda programla alakalı birşey yok winrar kullanmışın ben buraya bi program koyarım :P neyse ancak ipleri bulman şaşırtıcı neyse saol zaten herkes patır patır geliyor.

unutma program kurulmadan bişey yapamazsın herşeyi yazman gerekir winrara sadece boyuttan küçültür gozkirp
benim çalışmadı...
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL