BEN Bİ ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM 2004 senesinde girdiğim sınavda aobp puanım
söz:78.152
say:70.990
ea:74.972 di
şimdi bu sene tekrardan sınava gireceğim okulun bana vereceği puan kaç olur yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler ...
okulun verdiği puanlar değişmiyo her sen aynı oluyo benim bildiğime göre
özlem verdiğin bilgi için teşekkür ederim ... daha açıklayıcı bilgi veren arkadaş olursa sevinirim en azından kaç puan geleceğini bilirsem ona göre de hesabımı yapacağım

2006 da kac puandı bu sene girdiysen eğer
şimid 2004 senesinde tercih yatıysan ve bir yer geldiyse puanın düşer..
ama herhangi bir tercih yapmdıysan puanda bir değişiklik olmuyor....
benim bildiğim böyle..
arkadaşım..
teşekkürler
2006 da kac puandı bu sene girdiysen eğer
2006 senesinde girmedim arkadaşım şimdi sistemde değiştiği için bu puanımda bi değişklik olacakmı ??? bu arada arkadaşım açıköğretime yazılmıştım 4 senelik ama şu anda açıkta okumuyorum öss ye hazırlanıyorum bu durumda pouanım düşmeyecek sanırım
zaten sen 2006 da öss ye girip de açık öğretim yazmış olsaydın puanın yine düşmicekti.sadece 2 ve 4 yıllık yaptıın tercihler puanını düşürüo.tabi ertesi sene girdiin takdirde geçerli bu.2004 te sınava girdiine göre puanında hiç bi değişiklik olmayacak

2004 de girdiğimde açıköğretime yazılmıştım ama ben 4 senelik bi üniversite istiyorum , peki bana bu sene gireceğim sınavda söz:78.152 ,say:70.990,
ea:74.972 bu şekilde mi puan verecek yoksa bu puanların 0.8 le çarpımı sonucu oluşan puan mı verilecek ???
benim bildigime göre okul puanları degişmiyor.arkadaşım özleme katılıyorum.
2004 de girdiğimde açıköğretime yazılmıştım ama ben 4 senelik bi üniversite istiyorum , peki bana bu sene gireceğim sınavda söz:78.152 ,say:70.990,
ea:74.972 bu şekilde mi puan verecek yoksa bu puanların 0.8 le çarpımı sonucu oluşan puan mı verilecek ???