benım bir sıkıntım var arkadaşlar!!!
konuları iyi bilmeme rağmen soru cozmede sıkıntı cekıyorum.bu yuzden işlem hatası çok yapıyorum.sizce günde ortalama kac soru çözülmesi gerekiyor ıyı aksamlar...
bence günde ort. 250 soru çözmen iyi olur.
bence ne kadar cozdugu onemlı deıldır ama yeterki bilinçli değişik tarzda soru coz aynı tarza cozersen onune farklı tarzda soru gelır yapamazsın
ben günde 300 soru çözen arkadaşı tanıyorum artık soruya bakar bakmaz çözüyor...acayip hız ve işlem gücü veriyor...
günde ortalma 250 civarı olmalı bencde...işlem hatasındaysa problemin..daha çok sayılar konusunda çöz..ister istemez bir sürü işlem yapmak zorunda kalıyorsun...sana faydası olacaktır...
teşekkürler...
çözülen soru sayısından çok,özdüğün her sorudan yeni bişey öğrenip öğrenemediğin önemli olan.değişik tarzda sorular çözmek her zaman yenilik katar sana.ama her sorudan yeni bişeyler öğrenmeye bak derim ben....
naçizane

Arkadaslar paylasımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
hepinizin dediklerını kulak ardı etmeyip uygulamaya calısacagım.
dedıkleriniz dogru bence tekrar tesekkurler...
NE KADAR ÇOK SORU ÇÖZERSEN O KADAR İYİ HEM İŞLEM GÜCÜN ARTAR HEMDE KONULARA OLAN HAKİMİYETİN HER SORU KONUNUN TEKRARIDIR BAŞARILAR DİLERİM
Çok soru Çözmek amenna ama çok soru çözecegim diye yaptığın yanlışları görmezden gelmek doğru değil. Çözdüğün tüm soruları bilerek geç o zaman faydalı olur

arkadasım bence konuları ıyı bılmene ragmen soru cozerken hata yapılıyorsa sorunu sadece cok soru cozerek haledemezsın soru cozmeye baslarkene rahat ol ve herseyden once soruyu ıyı oku anlamaya calıs soruyu anlamak cevabın yarısıdır unutma ve soru cozerkene panık yapma hataların genelde ıslemlerdende kaynaklana bılır ıslemlerede calıs sana bol sanslar
günde ortalama 250 soru çözmen gerekiyor zaten ama konuyu iyi bilen biri fazla hata yapmaması gerekiyor bence asildoktor arkadaşımızında dedigi gibi sen panik yapıyorsun yada dikkatini soruya vermiyorsun bence derse başlamadan önce tamamen konsantre olman gerekiyor.