27-09-2006, 11:32 PM
28-09-2006, 12:48 AM
arasında kaldığın mesleklerden en çok hangisini severek ve özel ilgiyle yapabiliyorsan onu seçmelisin.bence hangisinin geleceği daha parlak diye düşünme...öğretmen olup da kaç yıldır açıkta kalan bir çok arkadaşım var.önemli olan mesleğin seni yüceltmesi değil senin mesleği yüceltmedir.
28-09-2006, 09:26 AM
bence bir not defteri alarak bu meslekteki insanların + ve - önerilerini almalısın hangisinin + sı çoksa onda yoğunlaşmalısın tabii seninde kafana yatıyorsa..!
dostumxxtt
28-09-2006, 01:03 PM
bence psikoloji çok güzel ve okunması okunursada çok menfaat alınabilecek bir bölüm..ama bence ben bu bölümü okumalıyım isteğini önce kendinde aramalısın. insan neyi istiyorsa önce kendi karar vermeli sonrada o bölümü kazanmak için çalışmalıdır.şimdi biz seni ne kadar yönlendirsek de senin düşündügünü biz bilemeyiz..
bence psikoloji bölümü okumak ilerde başka kişilere karşı kendini çok iyi ifade edebilme yetenegi sunar insanlara...iş konusuna gelince de bence önü çok açık çünkü şu zamanlarda gerek üniversteye hazırlanan ögrencilerin gerekse insanlar hep bir uzman dan yararlanarak hayatlarını sürdürmelere inanıyorlar..yani psikoloji bölümünde hayat var eger bu bölümü okursan boşta kalmazsın grek okullarda gerek dersanelerde rehberlik uzmanı olarak çalışabilirsin.bence arkadaşım iyi düşün ama kimsenin yönlendirmesinde de kalma....
bence psikoloji bölümü okumak ilerde başka kişilere karşı kendini çok iyi ifade edebilme yetenegi sunar insanlara...iş konusuna gelince de bence önü çok açık çünkü şu zamanlarda gerek üniversteye hazırlanan ögrencilerin gerekse insanlar hep bir uzman dan yararlanarak hayatlarını sürdürmelere inanıyorlar..yani psikoloji bölümünde hayat var eger bu bölümü okursan boşta kalmazsın grek okullarda gerek dersanelerde rehberlik uzmanı olarak çalışabilirsin.bence arkadaşım iyi düşün ama kimsenin yönlendirmesinde de kalma....
28-09-2006, 09:22 PM
mehmet arkadaşım ben özleme katılıyorum bencede ilgin en çok neyse onu seç....